"No mašīnas varu atvadīties." Juglā notikusi smaga divu auto sadursme (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@breakinglv/arturs.upmanis

Piektdien, 12. jūnijā, pēcpusdienā divas automašīnas radīja pamatīgu jezgu bēdīgi slavenā krustojumā Juglas mikrorajonā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Ford" apvidus auto vadītāja, veicot kreiso pagriezienu no Juglas uz Murjāņu ielu, nepalaida pretī braucošo "Chrysler Voyager".

"Brīdī, kad šķērsoju luksoforu, ātrums bija apmēram 52 kilometri stundā. Redzu, ka man pretī brauc džips un ir aizšķērsojis manu joslu. Man nācās raut uz labo pusi, es pat nepaspēju paskatīties, vai labajā pusē ir kāda mašīna vai nav. Viņa tā arī ripoja un mēs saskrējāmies. No gaisa spilveniem sasitumi bija, bet ātrā palīdzība operatīvi sniedza palīdzību. No mašīnas, cik es saprotu, ir jāatvadās," stāsta "Chrysler Voyager" šoferis Aleksejs.

"Ford" vadītāja pēc notikušā bija šokā un nevēlējās izklāstīt savu versiju par notikušo. Vietējie saka, ka šis krustojums ir ļoti viltīgs, un šoferi nez kāpēc te regulāri zaudē spēju koncentrēties un pieļauj kļūdas visai parastās situācijās.

Negadījuma aculieciniece Loreta pastāstīja, ka viņa dzirdējusi lielu troksni. "Redzēju, kā sadurās divas mašīnas. Cietušie gan neesot bijuši. Šajā krustojumā bieži notiek avārijas."

Oficiāli gan šis krustojums neesot "melnu punktu" kartē, taču vietējie iedzīvotāju ir satraukušies, jo kāda cita sadursme var izraisīt nopietnas sekas.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu