Brauts-Holanns izglābj "Borussia" no svarīgu punktu zaudēšanas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Norvēģu futbola talants Ērlings Brauts-Holanns ar kompensācijas laikā gūtiem vārtiem sestdien izglāba savu komandu Dortmundes "Borrusia" no svarīgu punktu zaudēšanas pret vienu no bundeslīgas lejasgala klubiem Diseldorfas "Fortuna".

Diseldorfas "Fortuna" savā laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Dortmundes "Borussia".

Pirmais puslaiks pagāja bez vērā ņemamām vārtu gūšanas iespējām, jo blīvu spēli aizsardzībā demonstrēja "Fortuna" vienība. Pirmos vārtus spēlē izdevās gūt 65.minūtē, kad pēc Ērlinga Brauta-Holanna vairākiem centiem, pie bumbas tika Rafaels Gerreiru. Portugālis ieraidīja bumbu vārtos, taču tiesnesis izmantoja iespēju paskatīties epizodes atkārtojumu, pēc brīža norādot uz spēli ar roku. Tādējādi rezultāts aizvien bija neizšķirts.

Mājiniekiem 90.minūtē bija iespēja sagādāt zaudējumu spēcīgajai "Borussia", taču Stīvena Skribska sitiens no tuvas distances lidoja gar vārtu labo stabu. Diseldorfas klubs par savu nolaidību uzbrukumā skarbi samaksāja jau kompensācijas laika piektajā minūtē, Brautam-Holannam soda laukumā spēlējot precīzi ar galvu.

Citā spēlē Berlīnes "Union" viesos ar 2:1 (1:0) uzvarēja "Koln".

"Union" vienību sešas minūtes līdz pirmā puslaika beigām vadībā izvirzīja Mārvins Frīdrihs, bet gala vārds 67.minūtē piederēja Kristiānam Gentneram. Goda vārtus Ķelnes klubā iesita Džons Kordova.

Berlīnes "Hertha" mājās ar 1:4 (1:0) zaudēja Frankfurtes "Eintracht"

Pirmos vārtus spēlē 24.minūtē guva Kšištofs Pjateks, bet viesi vēlāk atbildēja ar četriem bezatbildes vārtiem, precīzi sitot Basam Dostam, Andrē Silvam un Obitem Evanam N'Dikam.

Tikmēr "Paderborn" mājās ar 1:5 (0:3) pārliecinoši piekāpās Brēmenes "Werder"

Pirmajā puslaikā vārtu birums sekoja no "Werder" puses. Deivijs Klāsens panāca 1:0, Juja Osako pārsvaru dubultoja, bet 39.minūtē Klāsens jau panāca 3:0. Maksimiljans Egešteins 60.minūtē guva Brēmenes kluba ceturtos vārtus, bet "Paderborn" rindās atzīmējās Abdelhamids Sabiri. Jau kompensācijas laika otrajā minūtē piektos vārtus "Werder" komandai guva Niklass Fulkrugs.

"Paderborn" komandas spēlētājs Klauss Gjasula sestdien atkārtoja bundeslīgas antirekordu. Futbolists spēlē pret "Werder" saņēma savu 17 dzelteno kartīti šosezon, pārspējot Tomaša Hajto 16 "plāksterus", kas saņemti 1998./99.gada sezonā.

Pie punkta tika arī "Freiburg", kas viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) ar "VfL Wolfsburg".

Volfsburgas komandā divreiz izcēlās Vouts Veghorsts, bet pretējā laukuma pusē "golu" iesita Lukass Holers un Rolands Sallai. 

Mājinieki pirmajā puslaikā kopumā guva četrus vārtus, taču divi no tiem netika ieskaitīti - spēle ar roku un aizmugures stāvoklis.

Sestdienas pēdējā duelī laukumā dosies Minhenes "Bayern", savā laukumā uzņemot Menhengladbahas "Borussia".

Kopvērtējuma vadībā ar 70 punktiem 30 spēlēs ir Minhenes "Bayern" komanda, kurai ar 66 punktiem seko Dortmundes "Borussia". Trešo vietu ar 62 punktiem ieņem "Leipzig", kas par sešiem punktiem apsteidz Menhengladbahas "Borussia" un Leverkūzenes "Bayer". Par desmit punktiem no vadošā piecinieka atpaliek "VfL Wolfsburg".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu