Foto ⟩ Jūra autovadītāju un "nekādu drošības noteikumu". "Akropoles" stāvlaukumā atklāta riepu kūpinātāju sezona (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "CC Nation" sezonas atklāšana
Foto: "CC Nation" sezonas atklāšana Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdienas, 13. jūnijā, vakarā pulksten 22 iepirkšanās centra "Akropole" stāvlaukums pulcēja simtiem šoferu, kas bija ieradušies uz "CC Nation" sezonas atklāšanu. Portāls "Apollo" bija devies palūkoties pasākuma norisē. Ielūkojies!

Tas brīdis ir klāt! Ilgi gaidītais datums nu jau ir zināms, un tā ir šī Sestdiena 13.Jūnijs. Ielūdzam Jūs uz CC Nation...

Posted by CC Nation on Tuesday, June 9, 2020

Foto: "CC Nation" sezonas atklāšana

Ko par šiem "rūcošajiem randiņiem" saka "Akropoles" pārstāvji?

Tirdzniecības centra sabiedrisko attiecību konsultante Lauma Laube pērn portālam "Rus.Tvnet" apstiprināja, ka administrācija ir lietas kursā par notiekošo, taču nekāda oficiāla vienošanās ar "Cars and Coffee Riga" nav bijusi.

"Tāds likums, kas aizliegtu atstāt mašīnu stāvlaukumā kādā konkrētā diennakts laikā, neeksistē," min pārstāve.

Tehniski neviens likums netiek pārkāpts, tāpēc "Akropole" vadībai nav iespēju ietekmēt pasākuma norisi. 

Jāatzīst gan, ka tirdzniecības centra pārstāvji domājuši, ka pasākums ir daļa no "Latvijas Antīko automobiļu kluba" rīkotajām aktivitātēm. Iespējams, ka šis pārpratums radies, jo nosaukums "Cars and Coffee Riga" ir gandrīz tāds pats kā "Cars&Coffee". Tā tiek dēvētas kādas no antīko automobiļu īpašnieku tikšanās reizēm. Tomēr šim klubam nav nekāda sakara ar vēlajiem rallijiem veikala stāvlaukumā.

"Akropoles" pārstāvji uzsver, ka automašīnu īpašnieku satikšanās norisinās pēc veikala darba laika beigām, tāpēc paša veikala apmeklētājiem tas netraucē. Lai gan ir parādījušies komentāri par troksni vēlajās vakara stundās, nekādas oficiālas sūdzības nesot saņemtas. Ja radīsies kādas problēmas, nepieciešams sazināties ar pašvaldības policiju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu