Foto un video ⟩ Anglijā no veikalā iegādātām olām izšķiļas pīlēni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Charli Lello

Kādai Anglijas iedzīvotājai izdevies no veikalā pirktām olām sagaidīt trīs pīlēnus Bīpu, Pīpu un Mīpu, vēstī raidsabiedrība BBC.

29 gadus vecā Čārlija Lello no Hertfordšīras ievietoja veikalā pirktās olas inkubatorā, lai noskaidrotu, vai pastāv iespēja, ka veikalā iegādātās olas var izšķilties.

Had a swim, had cuddles, trashed my floor. But look how pretty.

Posted by Charli Skyla Lello on Wednesday, June 3, 2020

Uzņēmuma "Waitrose", kura olas tika izperētas, pārstāvis norādīja, ka apaugļotās olas var droši ēst un tās pilnībā neatšķiroties no parastajām olām, ja vien tās netiek inkubētas.

Lello kundzei, kas strādā par menedžera palīgu veikalā, radās ideja inkubēt olas pēc tam, kad sociālajā tīklā "Facebook" tika ieraudzīts video, kurā redzams, ka kāds inkubē veikalā pirktas paipalu oliņas.

"Kamēr es biju "Waitrose", es redzēju pīļu olas un domāju, ka varbūt man izdosies šis eksperiments. Es biju ļoti satraukta, ka tās sāka šķilties," atklāj Lello.

Sieviete norāda, ka viņa nevar beigt brīnīties, ka viņai tas ir izdevies, ņemot vērā, ka tās ir veikalā pirktas olas un "tās ir pakotas, vestas ar kravas automašīnu, stāvējušas noliktavā, veikala plauktos un vēl sazin kur".

Ducking around

Posted by Charli Skyla Lello on Friday, June 12, 2020

Synchronised dipping

Posted by Charli Skyla Lello on Thursday, June 11, 2020
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu