Kā atgriezt pie sevis visu Zodiaka zīmju bijušos vīriešus?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Cilvēki mēdz izšķirties visdažādāko iemeslu dēļ - lai arī nereti šis solis ir pareizs, bieži vien var gadīties, ka viena no iesaistītajām pusēm nemaz nav gatava "atlaist" bez cīņas. Par to, kā pie sava sāna atgriezt dažādu Zodiaka zīmju vīriešus, portālam "5-TV" pavēstījusi krievu astroloģe Aļona Nikoļskaja.

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti ātri iekarst, taču tikpat ātri atgūst savu miera stāvokli. Zem šī zvaigznāja dzimušie nereti pārtrauc attiecības bez īpaša iemesla un strīda karstumā var izteikt lietas, kuras nebūt nedomā. Šos vīriešus atgriezt pie romantiskām domām var ar kādu interesantu nodarbi - piemēram, aicinājumu kopā doties ekskursijā vai vienkārši izbraucienā ar velosipēdiem.

Vērsis

Domājams, ka daudzas dāmas jau nojauš "atslēgu" uz Vērša zīmes pārstāvju sirdi - tas ir kāds pašgatavots kārums. Šie vīrieši dievina mājīgumu, maigumu un patīkamas sarunas, un zīme par to, ka partnere ir gatava par viņiem parūpēties, var pārvarēt viņu aizvainojumu. Ja šķiršanās notikusi pēc smaga strīda, astroloģe iesaka šim vīrietim uzdāvināt arī kādu viņam piemērotu dāvanu - Vērši ļoti novērtē fiziskas un taustāmas mīlestības izpausmes.

Dvīņi

Šie komunikablie kungi ir allaž gatavi jaunam notikumu pavērsienam un gaida zināmu vieglumu arī no savām partnerēm. Ideāls veids, kā salabt, būt doties kopā aizraujošā ceļojumā vai arī apmeklēt kādu ballīti ar populāriem cilvēkiem - Dvīņu zīmē dzimušais vīrietis noteikti būs sajūsmināts par jauniem kontaktiem un būs gatavs aizmirst sīkus pāridarījumus.

Vēzis

Šie ūdens stihijas pārstāvji jau kopš bērnības ļoti ātri apvainojas - vienīgais veids, kā saņemt šī vīrieša piedošanu, ir no sirds atvainoties. Turklāt tas jādara nevis vienu vai divas reizes, bet tik daudz, cik ir nepieciešams. Šiem kungiem ir svarīgi just, ka viņus novērtē, tādēļ vislabāk ir nemaz neievainot viņu ego - ļaunatminīgie Vēži var izlemt savu bijušo pilnībā izslēgt no savas dzīves.

Lauva

Reti kurš nav dzirdējis, ka vīrieši mēdz mīlēt "ar acīm" - šis teiciens ir viennozīmīgi attiecināms uz Lauvas zīmes pārstāvjiem. Lai salabtu, dāmai pietiks ar Lauvas uzaicināšanu uz romantiskām vakariņām un ierašanos kino zvaigznes cienīgā tērpā - šie kungi būs patīkami pārsteigti un noteikti jutīsies daudz labāk. Neaizmirstiet izteikt kādu komplimentu arī viņiem!

Jaunava

Ideālistiskajiem Jaunavas zīmes vīriešiem šķiet, ka viņu partnerēm ir jābūt ideālām, vismaz pēc viņu kritērijiem. Tiklīdz šī sajūta zūd, Jaunavas zīmes vīrietis var attālināties ar biedējošu ātrumu. Ja tomēr ir vēlme šīs attiecības atjaunot, nelaimīgajai dāmai būs gan sev, gan vīrietim jāapsola mainīt savus netikumus un pie šī solījuma arī jāpieturās.

Svari

Ja lēmumu par šķiršanos ir pieņēmis šis gaisa elementa pārstāvis, pastāv liela iespēja, ka viņš to vēl trīsreiz pārdomās un beigās izlems tomēr atgriezties. Ja nu tomēr nav ticības šādam notikumu pavērsienam, laba taktika ir parādīt sevi jaunā tēlā, kā arī izteikt komplimentus par vīrieša sasniegumiem.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes vīrieši nespēj iztēloties savu dzīvi bez asām un spilgtām eemocijām un pārdzīvojumiem - Skorpionus atpakaļ pie sava sāna var iegūt ar dažādām pikantām nodarbēm un ļaušanos fantāzijām gultas dzīvē. Tiesa, šīs lietas ir jāgrib arī partnerei, jo īslaicīga tēlošana var tikt traktēta kā negodīgums un apmāns.

Strēlnieks

Ugunīgie Strēlnieka zīmes pārstāvji jau kopš agra vecuma ir ļoti patstāvīgi, tādēļ sev blakus necieš sievietes, kas nespēj par sevi parūpēties un mūždien meklē vīrieša atzinību. Šie vīrieši novērtē, ka sieviete izrāda savu lepnumu un raksturu. Viņa uzmanību atkal pievērst savā virzienā ir iespējams ar kādu neaizmirstamu un lielu pārsteigumu.

Mežāzis

Konservatīvie Mežāži nevar ciest, ka kaut kas nenotiek pēc viņu izplānotā scenārija. Ja ir notikusi šķiršanās, savu ceļu atpakaļ uz šī zemes stihijas pārstāvja sirdi var atrast ar patiesiem un vienkāršiem savu jūtu apliecinājumiem. Neskatoties uz skarbo ārieni, šie vīrieši visnotaļ baidās no tuvības, tādēļ īpaši novērtē, ka kāds ir gatavs viņiem uzticēties.

Ūdensvīrs

Neatkarīgie Ūdensvīri vienmēr atrodas zināmā pārmaiņu stāvoklī. Labākā taktika ir sarunāt, ka ar šo kungu paliekat draugos un pēc kāda laika ierosināt atkal pamēģināt romantiskas attiecības - tas ir godīgs un šiem kungiem labi saprotams koncepts.

Zivis

Lai atkal iekarotu šī romantiskā kunga sirdi, no sākuma ir jānopelna viņa uzticība. Viņam nedrīkst rasties šaubas par to, vai sieviete ir patiesa pret viņiem. Zem šī zvaigznājā dzimušie bieži vien ir nervozi, ka var nobīties pat no savām domām - viņiem ir nepieciešams maigums, kas var palīdzēt atplaukt un piedot arī lielākus kašķus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu