Skandāls ⟩ Bijušais Krievijas ģenerālpulkvedis pieprasa Kirkorova atvainošanos par "desantnieku-geju" video (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Bijušais Krievijas  gaisa spēku komandieris un ģenerālpulkvedis, tagad deputāts Vladimirs Šamanovs mudinājis mūziķi Filipu Kirkorovu atvainoties par desantnieku apvainošanu. 

Kirkorovs humoristiska projekta ietvaros savā "Instagram" profilā dalījās ar video, kurā viņš attēlo "geju-desantnieku". 

Video viņš redzams zilā beretē un vestē, it kā rakstot vēstuli kolēģim, atminoties ciešo abu vīriešu draudzību. Atbilstoši video scenārijam, Kirkorovs ir arvien vairāk un vairāk sašutis, jo sarunas zemteksts ir nepārprotami divdomīgs, ar acīmredzamiem mājieniem par homoseksualitāti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on

Tomēr bijušais gaisa spēku komandieris joku nenovērtēja, komisko Kirkorova video nodēvējot par nomelnojumu. Šamanovs uzskata, ka mākslinieks apvainojis desantnieku simbolus, tāpēc viņam par to jāatvainojas. 

Uzrunājot mākslinieku, Šamanovs izmantoja slavenā desantnieka Valērija Vostrotina izteicienu, ka "ikviens var aizvainot desantnieku, bet ne visiem izdodas atvainoties". 

"Tāpat kā daudzi izpletņlēcēji, es vēroju šo pretīgo sižetu, kurā jūs, Kirkorova kungs, apvainojat divus galvenos izpletņlēcēju simbolus - vesti un bereti. Mans ieteikums jums - atvainojieties un izņemiet šo savu nomelnojumu no sociālajiem tīkliem vismaz sevis dēļ," pie Kirkorova vērsās Šamanovs. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu