Influencere Kristīne Dzenīte komentē savu lēmumu palielināt krūtis (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Influencere un dvīņu mamma Kristīne Dzenīte rudenī šovā "Ceļā uz pārliecību" kameru priekšā veica krūšu palielināšanu. Nu viņa Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" paskaidroja, kādēļ pieņēmusi šādu lēmumu.

Saulīte sarunas gaitā vaicāja, kā Dzenīte izlēmusi, ka viņai nepieciešama krūšu palielināšana. Kā izrādās, influencere par krūšu implantiem domājusi jau ļoti sen.

"Man nekad nav bijis nekas tāds īpašs, es vienmēr esmu gribējusi. Es ļoti gribēju pēc bērniem, arī ar vīru pirms bērniem es teicu, ka gribēšu. Man bija apnikušas tās super sportiskās, "nekā nav" krūtis"," bilda Dzenīte. 

Lēmumu atbalstījis arī viņas vīrs, tikai nācies pārliecināt tēti, tomēr beigās viņa par savu dalību šovā ir ļoti priecīga.

"Es joprojām esmu starā, nesen biju vizītē atrādīties un es pie plastiskās ķirurģes eju ar tādu smaidu par to, ko viņa ir izdarījusi! Man nevajag ne lielākas, ne mazākas, jo viņa ir piemeklējusi tik perfektu to izmēru, [..] jo es gribēju tādu veselīgo, estētiski skaisto izmēru," intervijā norādīja Dzenīte, piebilstot, ka viņas mērķis nebūt nav bijušas lielas krūtis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on

Vēl nesen Dzenīte saviem sekotājiem sociālajos tīklos parādīja arī to, ka lūpām veikusi botoksa injekciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu