Otrdien darbu atsāks "Apollo Kino"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kino zāle. Ilustratīvs foto.
Kino zāle. Ilustratīvs foto. Foto: Lita Krone/LETA

Iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" otrdien, 16.jūnijā, darbību atsāks kinoteātris "Apollo Kino", informēja "Akropole Rīga" komunikācijas konsultante Lauma Laube.

Viņa arī norādīja, ka "Apollo Kino", tāpat kā visā iepirkšanās un izklaides centrā, īstenota virkne drošības pasākumu - pēc katra seansa tiks tīrīti kinoteātra krēsli, reizi stundā kinoteātra pašapkalpošanās zonā tiks tīrītas tiešās saskares virsmas, kā arī noteikts, ka kinozālē varēs atrasties ne vairāk kā 100 cilvēku, aizņemot 50% no zāles sēdvietu skaita.

Kinoteātra apmeklētāji aicināti ievērot divu metru distanci, dezinficēt rokas pirms un pēc seansa, norēķināties ar  maksājumu kartēm, kā arī aizņemt biļetēs norādītās sēdvietas.

LETA jau ziņoja, ka "Apollo Kino" darbību sāka pērn rudenī, apmeklētājiem piedāvājot deviņas kino zāles. Savukārt pavasarī Covid-19 pandēmijas dēļ kinoteātra darbība tika apturēta.

"Apollo Kino" ir viens no Igaunijas uzņēmuma "Apollo Group" meitasuzņēmumiem Latvijā. "Apollo Kino" ir lielākā kinoteātra ķēde Igaunijā ar deviņiem kinoteātriem. Šobrīd "Apollo Kino" ir kinoteātri Tallinā, Pērnavā, Tartu, Narvā un Sāremā (Igaunija), Paņevežā (Lietuva) un Rīgā.

"Apollo Group" pieder grāmatnīcas "Apollo", kinoteātri "Apollo", filmu izplatīšanas kompānija "Baltic Film Distribution", sulu bāri "Blender", saldējuma kafejnīcas "IceCafe" un restorāni "O'Learys" un "Kentucky Fried Chicken" Baltijas valstīs.

"Apollo Group" akciju kontrolpakete pieder Igaunijas uzņēmēja Margusa Linnamē holdingkompānijai "UP Invest". "UP Invest" pieder plašs uzņēmumu portfelis, tostarp informācijas aģentūras LETA Latvijā, BNS Igaunijā un Lietuvā, kā arī Latvijas portāls "TvNet".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu