Bijusī balerīna pelna 85 tūkstošus mēnesī, pārdodot savu netīro apakšveļu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijusī balerīna Jaela Vonka ir atklājusi, ka karantīnas laikā ir atradusi visnotaļ amizantu veidu, kā piepelnīties.

Vonka, kura tagad dzīvo Spānijā, ir dzimusi Nīderlandē un reiz trenējās prestižajā Hāgas deju akadēmijā. Tagad gan sieviete ir atradusi citu peļņas avotu un apgalvo, ka mēnesī pelna aptuveni 95 tūkstošus ASV dolāru (~85 tūkstoši eiro).

Bijušās dejotājas fani tiešsaistē iegādājas viņas netīro veļu. Kā izteikusies pati Vonka, pārdošana darbojoties pēc principa "jo smirdīgāk, jo labāk". Tāpat viņa pārdod arī bildes ar sevi.

"Es uzskatu, ka man paveicās. Man ir ļoti skumji dzirdēt par biznesiem, kas bankrotēja Covid-19 dēļ. Man ir žēl cilvēku, kuri palika bez darba. Vēl pirms neilga laika dejoju dažādos pasākumos visā pasaulē. Daudzi no maniem bijušajiem kolēģiem ir palikuši bez darba," izteikusies Vonka.

Tomēr Nīderlandietei izdevās bezdarbu ļoti viegli pārvarēt: "Nekad nebūtu domājusi, ka vīrieši būs gatavi maksāt tik lielas summas, lai tikai redzētu mani. Man tagad ir pašai savs bizness. Esmu "Instagram" modele, influencere, kā arī "Onlyfans" satura radītāja. Pandēmijas laikā mani ienākumi ir nesalīdzināmi auguši."

Kā atzīst bijusī dejotāja, īstā "zelta bedre" ir viņas konts platformā "Onlyfans". 

"Ņemot vērā, ka biju balerīna, esmu ļoti lokana. Daudzi maksā, lai redzētu šīs lokanības nākamo līmeni, kas ir redzams manā personīgajā lapā. Tāpat maniem faniem ļoti patīk iegādāties lietotu apakšveļu, zeķes, pat lietotas sporta kurpes. Man pat nevajag veļas mašīnu. Kad drēbes paliek netīras, es tās pārdodu un vietā nopērku jaunas," sacījusi bijusī balerīna.

Vonka uzskata, ka fanu bāzes būvēšana sastāv no maziem un jaukiem akcentiem. Acīmredzot, tieši netīra veļa daudzu acīs ir jauks un mazs akcents...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu