Trešdienas horoskops: 17. jūnijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 17. jūnijam.

AUNS Piemērots brīdis, lai censtos uzlabot savus sadzīves apstākļus, labiekārtotu mājokli vai darba vietu. Tie Auni, kuri darbojas ģimenes biznesā, var saskatīt jaunas pilnveidošanās, paplašināšanās iespējas.

VĒRSIS Tu lieliski tiksi galā ar visu veidu organizatoriskajiem jautājumiem. Vērši, kuri ieņem vadošus amatus, apliecinās savas patiesās prasmes, līdera dotības. Vakaru vēlēsies pavadīt kopā ar otro pusīti.

DVĪŅI Aktīvi strādāsi ar lielu informācijas apjomu. Šis brīdis zīmīgs Dvīņiem, kuri nodarbojas ar izmeklēšanu, veic kontroles funkcijas, saistīti ar auditu, grāmatvedību. Vēlams būt piesardzīgākam pie stūres.

VĒZIS Šobrīd ļoti svarīgi uzturēt pēc iespējas saskanīgākas attiecības ar kolēģiem, priekšniecību. Pamanot kādas nepilnības, apkārtējo neizdarību, atturies no asas kritikas, centies diplomātiskāk norādīt uz kļūmēm.

LAUVA Nenovērs savu uzmanību ar maznozīmīgām blakus lietām, centies maksimāli koncentrēties tiešajiem pienākumiem. Šī diena piemērotāka saimnieciskiem, organizatoriskiem darbiem.

JAUNAVA Šobrīd būtiskākais – nezaudēt pārliecību par sevi, aktīvāk aizstāvēt savas intereses, nebaidīties teikt tieši to, ko domā. Sajūtot piezogamies nomāktību, vēlams pievērsties radošām nodarbēm.

SVARI Aktualizēsies privātās dzīves nianses. Iespējams, nāksies pavadīt laiku nopietnās sarunās ar otro pusīti, atrisināt pēdējā laikā atliktos kopdzīves sarežģījumus. Neuztraucies, tev visu izdosies sakārtot!

SKORPIONS Alksi uzlabot materiālos apstākļus, tāpēc būsi gatavs par visiem simts procentiem ieguldīties biznesa lietās. Taču šobrīd pareizāk būtu nepārcensties, nepārslogot sevi, it sevišķi nervu sistēmu.

STRĒLNIEKS Iespējams, aktualizēsies ar tieslietām, juridiskajām niansēm, birokrātiju saistītais. Kārtojot minētos jautājumus, esi savaldīgs, neļauj vaļu emocijām. Pēc darba ieteicams doties pasportot.

MEŽĀZIS Darba vidē jutīsies kā zivs ūdenī. Spēsi saskanīgi sastrādāties ar kolēģiem, gūt kopīgu valodu ar priekšniecību. Pēcpusdiena piemērota, lai tiktos ar jaunajiem biznesa partneriem, apspriestu nākotnes ieceres.

ŪDENSVĪRS Spēsi būt absolūtā harmonijā ar sevi, kas ļaus vieglāk pārvārēt ikdienišķos sarežģījumus, attiecību problēmas ģimenē. Veiksmīgas apstākļu sakritības dēļ var uzlaboties materiālais stāvoklis.

ZIVIS Šodien vari kārtot ar nekustamo īpašumu, tā apdrošināšanu saistītas lietas. Darba jomā esi vērīgāks pret juridiskajām niansēm, parakstot dokumentus, kā nākas iepazīsties ar to saturu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu