Policisti Rīgā uz karstām pēdām aiztur velozagli, kurš izrādās izsludināts meklēšanā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policijas automašīna.
Policijas automašīna. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādā darbadienas vakarā Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki uz karstām pēdām noķēruši velosipēda zagli, kurš bēgot bija smagi traumējies. Turklāt atklājies, ka garnadzis bija izsludināts meklēšanā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pie kārtības sargiem vērsās kāds satraukts vīrietis, kurš pastāstīja, ka viņam tikko nozagts velosipēds. Garnadzis tika izsekots līdz tirdzniecības centram, kurā metās bēgt.

Nozagtā braucamrīka īpašnieks policistiem pastāstīja, ka zaglis piedzīvojis pamatīgu kritienu, tāpēc, ieraugot vīrieti, kuram no galvas tecēja asinis, bija skaidrs, ka notverts garnadzis.

Uz jautājumu, kāpēc nozadzis velosipēdu, viņš atbildēja, ka "vajadzēja".

RPP Vidzemes pārvaldē raidījumam atklāja, ka vīrietis bijis izsludināts aktīvā meklēšanā. Gūtās traumas dēļ zaglis tika hospitalizēts un viņam norīkota apsardze, līdz ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma lietu.

Vīrietis, kuram velosipēds tika nozagts, to atguva. Viņš arī norādījis, ka dosies uz Brasas iecirkni, lai rakstītu iesniegumu par zādzību, kuras laikā bojāta tika arī slēdzene, līdz ar to nodarīti materiālie zaudējumi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu