Ieva Brante samulsina ļaudis ar fotosesiju zārkā (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Juriste, sportiste un veselīga dzīvesveida entuziaste Ieva Brante pamatīgi pārsteidza savus sekotājus, publiskojot foto un video no zārka. 

Mākslinieciskajā fotosesijā Brante redzama skaisti saposusies guļam zārkā, kā arī pozējam katafalkā. Pie kadriem Brante pievienoja smeldzīgu ierakstu: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

"Dažreiz mīlestība var nest mums sāpes. Reiz, mana paziņa pie kādas bildes jautāja: "Ieva, vai tu mēdz raudāt?". Toreiz, škiet, neatbildēju. Reiz draugs smaidot aicināja ciemos: "Noplūksim tev majpuķītes!" Un es arī neko neatbildēju.

Un reiz, sporta zālē mani apskāva kolēģis: "Eu, mazā.." un es apraudājos. Mums katram ir savas cīņas, zaudējumi un uzvaras.

Mums katram ir savi dzīves izaicinājumi un sarunas ar sevi. Un mums katram negribas, lai sāp. Taču ik pa laikam sāp. Un tas nav slikti. No sāpēm nav jābaidās. Sāpes nozīmē, ka esi dzīvs un tev ir sirds. Tava sirds aug. Nenocietini to.

Trīs gadus neesmu raudājusi. Trīs gadus esmu (iz)dzīvojusi. Dzīvs mironis pa pasauli staigādam'.

Mums katram ir savas neizdzīvotas sāpes, pienākumi un ikdiena. Es atveru savu sirdi pretī neizsāpētajam un neizraudētājam. Es nometu bruņas pie kājām un uzvelku mežģīņu kleitu. Es ļauju sev būt maigai un trauslai. Es drīkstu kļūdīties un man drīkst sāpēt.

Jo? Esmu dzīva," rakstīja juriste. 

Komentāros ļaudis gan pauda visai divējādas emocijas par redzēto - daudzi rakstīja, ka fotosesija ir provokatīva un vaicāja, vai tiešām tāda bija vajadzīga, salīdzinot kadrus ar ainām no filmas "Tās dullās Paulīnes dēļ", savukārt citi rakstīja, ka Ievai noteikti izdevies aizskart kādu "dvēseles stīgu". 

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu