"Viņš ir veca prostitūta." Nurmagomedova menedžeris aicina Makgregoru atgriezties oktagonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Šķiet, ka Konora Makgregora paziņojumam par karjeras noslēgšanu netic arī Habiba Nurmagomedova un Džastina Geiči menedžeris Ali Abdelazizis.

Sarunā ar "TMZ" slavenais menedžeris, kuram ar Makgregoru jau ilgāku laiku ir ļoti saspīlētas attiecības, atklāja, ko, viņaprāt, īram vajadzētu darīt.

"Viņš ir veca prostitūta, kurš laupīja nabaga Amandas Nuņesas mirkli. Šobrīd viņš tiek sodīts par sliktu uzvedību. Šobrīd viņam ir jāapsēžas. Lai viņš iet un cīnās ar Toniju Fergusonu. Lai viņš ir aizņemts, aktīvs. Lai iet cīnīties ar Horhi Masvidalu. Es gribu redzēt aktivitāti. Atcerieties, kā viņš mums visiem teica to pašu? Zini ko? Atriebība ir ku*e," skarbi izteicas Abdelazizis.

Tāpat menedžeris izteicās, ka Nurmagomedovs jebkurā gadījumā nevēlēsies cīnīties ar Makgregoru: "Ar Konoru ir iespējams nopelnīt daudz naudas. Bet UFC bez viņa neapstāsies un to nedarīsim arī mēs. Vai Habibs ar viņu cīnīsies? Konors var par to aizmirst. Vai to darīs Geiči? Nezinu. Varbūt. Es gribētu no Konora redzēt vēl vienu cīņu viņš sacenšas par titulu. Es gribētu, lai viņš cīnās ar Fergusonu. Domāju, ka man piekritīs daudzi."

Makgregors par savas karjeras beigām paziņoja 7. jūnija rītā teju uzreiz pēc tam, kad savu čempiona jostu aizstāvēja Amanda Nuņesa, kura, līdzīgi kā reiz bija Makgregors, ir divu divīziju čempione.

Daudzi uzskata, ka šāds Makgregora gājiens bija vienkāršs mēģinājums sev piesaistīt uzmanību un pēdējo cīņu slavenais īrs oktagonā vēl nav aizvadījis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu