Sirmais komentē Rītiņa izteikumus par gatavošanu Borisam Jeļcinam: Nav ar to jālepojas (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš nesen intervijā atklāja, ka reiz gatavojis maltīti Borisam Jeļcinam un viņa zupai "piešāvis" nedaudz šnabīti. Nu šādus izteikumus Jāņa Krīvēna "Youtube" raidījumā "Pāļa bazars" komentēja šefpavārs Mārtiņš Sirmais. 

Vaicāts, kāds ir bijis slavenākais cilvēks, kam Sirmais ir gatavojis, viņš norādīja, ka nedrīkst atklāt tādu informāciju. 

Viņš vien norādīja, ka ir gatavojis mielastu tāda paša ranga cilvēkiem, taču, kamēr Rītiņš to darījis par valsts naudu, Sirmais to darījis privāti. 

Par Rītiņa izteikumiem viedokli pauda arī Sirmais.

"Ar to nekādā gadījumā nevajag lepoties, jo tas honorāriņš, tā ir viena maltīte. Boriss Jeļcins, lai kas viņš arī būtu, ir ļoti cienījams cilvēks, jo viņš principā atdeva mums Latviju brīvu, un visi šie te augstā ranga cilvēki, viņi ir vienkārši cilvēki un ēd visvienkāršāko ēdienu. Tu uztaisi viņiem vienu maltīti, tieši tāpat kā jebkuru ēdienu. Nav ar to jālepojas," izteicās šefpavārs. 

Tāpat viņš atzina, ja viņa restorānā ienāk kāda slavenība, viņa galvenais mērķis ir izturēties pilnīgi normāli, necenšoties ar viņu "taisīt bildes vai celt jezgu".

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu