Remo Savisārs ir viens no slavenākajiem dabas fotogrāfiem Igaunijā. Viņš jau 15 gadus fotografē dabu. Remo patīk būt pie dabas un pētīt to. Daba viņu uzlādē ar pozitīvām emocijām, sarunā ar portālu "Apollo" pastāstīja pats fotogrāfs.

"Daba mani fascinē jau kopš bērnības."

42 gadus vecais fotogrāfs dzimis un audzis Tartu. 

Remo atklāj, ka viņam patīk koncentrēties uz vienu sugu vienlaicīgi, lai to iepazītu, cik vien tas ir iespējams. Tāpat viņš mīl fotografēt ainavas, kukaiņus, ziedus un dažādas citas dabā novērotas īpatnības.

Foto: Remo Savisaar / www.moment.ee / remo@moment.ee /

Remo darbi ir plaši publicēti gan Eiropā, gan ārpus tās, ieskaitot "National Geographic". Viņa foto blogs 2006. gadā ir titulēts kā "Labākās dzīvnieku fotogrāfijas" starptautiskajā konkursā "Photobloggies 2006 Awards".

Foto: Remo Savisaar / www.moment.ee / remo@moment.ee /

Remo ir saņēmis neskaitāmas balvas nacionālos un starptautiskos dabas foto konkursos.

Viņš ieguva pirmo vietu Igaunijas Dabas foto konkursā 2011. gadā, tāpat arī viņš tika atzīts par labāko dabas fotogrāfu 2017. gadā konkursā "Ainavas" un ieguvis daudzus citus apbalvojumus.

Viņa izstādes pabijušas Ķīnā, Spānijā, Lielbritānijā, Vācijā, Beļģijā, Francijā, Itālijā, Krievijā, Somijā, Lietuvā un Igaunijā.

Foto: Remo Savisaar / www.moment.ee / remo@moment.ee /

Remo pastāstīja, ka viņš tik ļoti mīļ savvaļu, ka bez dabas iemūžināšanas viņš vēl darbojas kā profesionāls savvaļas zvēru gids. Tāpat viņš rīko fotografēšanas meistarklases un veido lekcijas un pētījumus par dabu un dzīvniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp