"Tur bija daudz nepiesprādzējušos bērnu." Jauna informācija par uz Rīgas apvedceļa notikušo trīs automašīnu sadursmi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 18. jūnijā, Olaines novadā bēdīgi slavenajā Rīgas apvedceļa posmā netālu no Jaunolaines karjera kārtējo reizi nograndis sprādzienam līdzīgs troksnis, kad kāds "Volkswagen" busiņš iestūrējis priekšā braucošajā vieglajā auto "Honda". Avārijā cietuši pieci bērni, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

"Mēs griezāmies pa kreisi, un tur no aizmugures ietriecās mašīna," stāsta "Honda" spēkrata vadītāja. Pēc pirmās salīdzinoši vieglās sadursmes "Honda" iesviesta pretējā joslā, kur taranējusi pretim braucoša kravas auto sānus.

Negadījuma vietā "Degpunktā" satapa vīru, kurš pilotējis "Volkswagen" busiņu un šos skatus redzējis savām acīm.

"Sieviete strauji nobremzēja, gribēja apstāties. Tur, kur nedrīkst, un viņa to darīja bez pagrieziena rādītāja. Es aizmugurē braucu, un es ietriecos. Viņa domāja ātri izgriezt, bet nesanāca viņai," viņš stāsta.

Vīrietis paskaidroja, ka sievietei tas neizdevās, jo pretī brauca automašīna, kurā sēdēja daudz nepiesprādzējušos bērnu.

"Viņi visi paši izkāpa. Viss normāli. Arī man viss kārtībā, es biju viens pats pie stūres. Te ir tā, ka laikam vajadzēja distanci vēl vairāk ievērot. Re, kur viss bremzēšanas ceļš, var redzēt, kā es nobremzēju. Nespēju es nobremzēt vairāk," viņš sacīja.

Līdzīga versija par situāciju uz ceļa tieši pirms sadursmes ir arī kravas auto stūrētājam.

Ārsti apskatījuši septiņus cilvēkus. Divus pieaugušos, kā arī piecus bērnus. Visi pieci, astoņus līdz 15 gadus vecie bērni, pēc palīdzības saņemšanas notikuma vietā tālāk nogādāti slimnīcā papildu pārbaužu veikšanai. Savukārt Valsts policijā par šo negadījumu ierosināta lieta un šobrīd noris izmeklēšana.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu