Sestdienas horoskops: 20. jūnijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 20. jūnijam.

AUNS Tu nesteidzīgi baudīsi mājas mieru, klusumu. Varbūt pieķersies kāda plauktā atlikta romāna pārlapošanai. Ja vēlies relaksēties pēc pilnas programmas, droši ļaujies ūdens procedūrām, jogai, meditācijai.

VĒRSIS Alksi izjust jūtamāku atbalstu, atzinību no tuvinieku puses. Mīļotais to labi apzināsies un arīdzan centīsies sniegt kāroto. Atvasītes ar savu uzvedību, var neapzināti provocēt tevi uz strīdiem.

DVĪŅI Jutīsi nepieciešamību atrasties līdzīgi domājošo sabiedrībā. Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis daudz laika veltīs filozofisku tēmu pārcilāšanai. Dienas izskaņā mīļotais būs sarūpējis tev ko aizraujošu.

VĒZIS Šodien turpat vai viss notiks saskaņā ar tavām vēlmēm. Nebrīnies, ja sanāk satikt bērnības dienu draugu, ar kuru kopīgi atcerēsieties piedzīvoto. Attiecībās ar mājiniekiem sapratīsies no pusvārda.

LAUVA Vēlme pievērst sabiedrības uzmanību var veicināt tevī ārišķīgas, nedaudz komiskas izpausmes. Centies nekrist galējībās, kā arī atturēties no pārgalvības. Esi apdomīgāks savos tēriņos!

JAUNAVA Būsi aizņemts ar saimniecisku jautājumu risināšanu, tādējādi atpūtai laika īsti neatliks. Taču šodien paveiktais vēl ilgi priecēs tavu sirdi. Dienas izskaņā atrodi laiku, lai izrunātos ar mīļoto cilvēku.

SVARI Velti laiku pienācīgai atpūtai, citādi nervu sistēma ātri vien sāks protestēt. Varbūt kopīgi ar otro pusīti dodieties baudīt lauku labumus, dabu, romantisku divvientulību. Atturies no veikalu apmeklējuma.

SKORPIONS Laiku lielākoties veltīsi savu iegribu apmierināšanai. Kāds Skorpions nesmādēs došanos uz lielveikalu, lai iepriecinātu sevi ar jaunu apģērbu, rotaslietām vai ko pikantāku. Lieliski sapratīsies ar laulāto.

STRĒLNIEKS Pašam nebūs īstas skaidrības, ko vēlies iesākt, tāpēc labprāt iesaistīsies ģimenes locekļu piedāvātajās aktivitātēs. Komunikācijā ar otro pusīti atturies runāt par dzīves materiālo pusi.

MEŽĀZIS Šodien ieteicams veltīt laiku veselīgam dzīvesveidam. Atsakies no pārlieku treknas, asas pārtikas, piekop aktīvāku dzīves ritmu. Ja nevēlies sportot, pievērsies dejām, pastaigām gar jūru.

ŪDENSVĪRS Tavas psihologa dotības var būt nepieciešamas kādam no ģimenes locekļiem. Labprāt uzklausīsi tuvinieku, komentēsi notiekošo. Saskarsmē ar mīļoto būsi jautrs, bezrūpīgs.

ZIVIS Ieklausies savā organismā. Ja tas vēlas mieru un klusumu, tad to arī centies sagādāt. Iespējams, ka šodien patiesi nav pats piemērotākais laiks, lai ļautos trakulīgai izklaidei vai gastronomiskām izvirtībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu