Foto ⟩ Ļaudis šokā par 68 gadus vecā Latvijas "melnajā sarakstā" iekļautā Gazmanova augumu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas skatuves mākslinieks Oļegs Gazmanovs 68 gadu vecumā var lepoties ar ļoti labi trenētu augumu. Nu mākslinieks vietnē "Instagram" dalījās ar vairākiem kadriem, kuros kopā ar sievu Marinu pavada laiku uz SUP dēļiem.

Komentētāji pie fotogrāfijām neslēpa šoku un atzinības pilnus vārdus par to, kā Gazmanovs izskatās savā vecumā. Ļaudis vēlējas noskaidrot arī to, kā tad viņam izdodas saglabāt "mūžīgo jaunību". 

"izskatīties šādi 68 gadu vecumā ir noziegums!", "Tādam vajadzētu izskatīties katram vīrietim", "Lieliska figūra!" - bija tikai daži no komentāriem, kas lasāmi pie foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Газманов Олег (@oleggazmanov) on

Jaunībā Gazmanovs nodarbojās ar mākslas vingrošanu. Tāpat viņš jau no bērnības atteicies no kaitīgiem produktiem. Dziedātājs arī neslēpj, ka viņam ir īpašs treniņu režīms - viņš katru dienu pievelkas tik reizes, cik viņš ir vecs. 

Atgādinām, ka Gazmanovam, kurš atbalsta Kremļa politiku un savās dziesmās glorificē Padomju Savienību, ir liegta iebraukšana Latvijā.

2014. gadā Latvija Gazmanovu nevēlamo personu sarakstā, norādot, ka dziedātājs ar vārdiem un darbiem ir "kaitējis Ukrainas suverenitātei un teritoriālajai nedalāmībai".

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu