Slavenais futbolists Neimars būs spiests savam bijušajam klubam "Barcelona" maksāt prāvu naudas summu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola čempionāta līderei "Barcelona" nebūs jāmaksā savam bijušajam uzbrucējam brazīlietim Neimaram līguma parakstīšanas bonuss 43,6 miljoni eiro, piektdien nolēma Spānijas tiesa.

Parīzes "Saint-Germani" futbolists vēlējās, lai Katalonijas klubs samaksātu viņam naudu, kuru, kā uzskatīja futbolists, klubs viņam ir parādā kopš līguma pagarināšanas 2016.gada oktobrī, kas bija pirms viņa aizbraukšanas uz Franciju nākamajā vasarā.

Tomēr tiesa lēma, ka Neimaram, kurš pievienojās Parīzes "Saint-Germani" par jau pasaules transfēru rekordu (222 miljoni eiro), pašam būs jāmaksā Barselonas vienībai 6,7 miljoni eiro.

""Barcelona" pauž gandarījumu par paziņoto spriedumu šodien Barselonas Sociālajā tiesā numur 15 par spēlētāja līguma pagarināšanas bonusa summu", sacīts klubs paziņojumā.

"Ar lēmumu ir pilnībā noraidīta spēlētāja prasība samaksāt viņam 43,6 miljonus eiro, un tiesa ir ņēmusi vērā lielu daļu aizsardzības puses iesniegto argumentu, kas nozīmē, ka spēlētājam ir jāatdod "Barcelona" klubam 6,7 miljoni eiro," turpināts paziņojumā.

"Tā kā spēlētāja pārstāvis pēc lēmuma pieņemšanas ir tiesīgs spriedumu pārsūdzēt, klubam jāturpina aizstāvēt savas likumīgās intereses."

Spānijas un Francijas masu mediji ziņo par "Barcelona" sarunām ar Neimaru kā potenciālo tās spēlētāju atkal nākotnē, neskatoties uz viņa neviennozīmīgi vērtēto aiziešanu no "Camp Nou" nometnes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu