Baisais Merkurs retrogrādā. Astroloģe atklāj, kas gaidāms tuvākā mēneša laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Krievijā pazīstamā astroloģe un televīzijas personība Vasilisa Volodina savā jaunākajā prognozē brīdina par Merkuru retrogrādā, kas ilgs aptuveni mēnesi - no 18. jūnija līdz pat 12. jūlijam.

Par Merkura retrogrādu klīst dažādi "šausmu stāsti", taču astroloģe atklājusi, ka no šīs debesu parādības nevajadzētu bīties, lai arī tā ietekmējot cilvēku dzīves.

Volodina atzīmē, ka no šīs astroloģiskās kombinācijas nevajadzētu bīties - lai arī iespējami zināmi sarežģījumi, vairums cilvēku šo laiku pārdzīvos bez īpašām problēmām. Zvaigžņu pazinēja tāpat ir pārliecināta, ka pēc pašizolācijas perioda Merkura radītās problēmas var šķist pavisam nenozīmīgas.

"Visas "šausmas" no kurām parasti baidāmies pašlaik šķitīs kā tīrākie nieki - pāris mēneši karantīnas apstākļos un daļēja procesu apstāšanās visā pasaulē ļauj paskatīties uz savu ikdienu no daudz distancētākas pozīcijas. Šo laiku vienkārši ir jāizdzīvo un tas parasti neatstāj paliekošas sekas - var būt zināmas "aizķeršanās", taču, ja tām nepievērš vairāk uzmanības, nekā ir nepieciešams, viss būs kārtībā," stāsta astroloģe.

Šajā periodā klasiskajā astroloģijā neiesaka ķerties pie kaut kā jauna, veikt lielākus pirkumus, sākt jaunas kredītsaistības vai pieņemt nopietnus lēmumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu