VP: Nav noskaidrots, kam pieder automašīna, ar kuru pārvietojies šāvējs Pārdaugavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Auto riepa; ilustratīvs foto.
Auto riepa; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 19. jūnijā, medijos izskanējusi informācija, ka noskaidrots, kam pieder automašīna, ar kuru pārvietojies šāvējs Pārdaugavā. Taču līdz šim tas nav izdevies, uzsver Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

Andersone portālam TVNET uzsvēra, ka policija turpina izmeklēšanu ierosinātajā kriminālprocesā par slepkavības mēģinājumu.

Uzbrucējs joprojām nav notverts.

Medijos izskanējusī informācija, ka uzbrucējs pārvietojies ar automašīnu, kas reģistrēta uz kādas ar "Trasta komercbanku" reģistrētas personas vārda, neatbilst patiesībai.

Kā ziņots, Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieka vietnieks Edgars Zaķis piektdien norādīja, ka cietušais atrodas stabilā stāvoklī un dzīvībai bīstamus ievainojumus nav guvis.

Atsaucoties uz neoficiālu informāciju, TV3 raidījums "Degpunktā" vēstīja, ka vīrieša virzienā raidīti vismaz seši šāvieni no traumatiskā ieroča ar gumijas lodēm. Šāvēja notveršanā piedalījušies ne tikai Valsts policijas darbinieki, bet talkā aicināti arī apsardzes firmas darbinieki.

Pēc aculiecinieku stāstītā, uzbrucējam bijusi melna sejas maska, tumšs krekls un haki krāsas bikses. Šāvējs no notikuma vietas aizbēdzis.

Zaķis norādīja, ka pagaidām kriminālprocesā nav izdevies noskaidrot, vai uzbrukums bijusi savstarpēja attiecību risināšana, vai tas saistīts ar biznesa interesēm un vai vispār ir bijis konflikts.

"Pagaidām bīstamību pārējai sabiedrībai es īsti neredzu, bet es nevaru apgalvot, jo pašlaik vēl nav noskaidrots, kas ir šī persona. (..)

Protams, kamēr šis cilvēks nav aizturēts, viņš ir bīstams jebkurā gadījumā. Vai viņš ir bīstams kādam citam, to es nevarēšu pateikt," komentēja Zaķis.

Policijā sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu