Pirmdienas horoskops: 22. jūnijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 22. jūnijam.

AUNS Daudz laika veltīsi vienkāršām pārdomām par savu ikdienu, profesionālajiem nākotnes plāniem. Tuvojošies Jāņi var likt doties uz veikalu iegādāties visu nepieciešamo lustīgai rītvakara ballītei.

VĒRSIS Vajadzēs vairāk uzmanības veltīt ar bērniem, ģimeni saistītām lietām. Praktiskie Vērši rūpēsies par to, lai viņu saimniecība būtu ne tikai sakopta, bet piedzīvotu zināmus uzlabojumus, pilnveidojumus.

DVĪŅI Ja nebūs jādodas uz darbu, mierīgi atpūtīsies savā nodabā, baudīsi mieru, klusumu. Iespējams, kopīgi ar otro pusīti dosieties nelielā pastaigā. Dienas izskaņā kādam Dvīnim var saasināties hroniskas kaites.

VĒZIS Šobrīd Mēness atrodas tavā zīmē, tādēļ tu, visticamāk, būsi patiesi jūtīgs, emocionāls, lielu uzmanību veltīsi savām atvasītēm. Pielūko, lai sakāpinātās emocijas nav par pamatu ķīviņiem ar mīļoto!

LAUVA Labprāt paslinkosi, palīdzēsi tiem, kuri nedara neko. Radošās dvēseles var negaidīti pieķerties kādam garadarbam, meklēt jaunas izpausmes saviem mākslinieciskajiem talantiem.

JAUNAVA Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem tuviniekiem. Kopīgi pavadītais laiks ar savām atvasītēm, radu bērniem sniegs patiesu prieku un gandarījumu. Pēcpusdienā aktīvi rosīsies savā saimniecībā.

SVARI Darba lietas tu atstāsi otrajā plānā, tagad savu uzmanību koncentrēsi otrajai pusītei. Nav izslēgts, izjutīsi vēlmi izkustēties. Sportiskās aktivitātes dos ne tikai mundrumu, tās uzlabos arī tavu omu.

SKORPIONS Neskatoties uz to, ko šodien nolemsi pasākt, tev to gribēsies darīt savā nodabā. Esot vienatnē, spēsi pilnībā koncentrēties kārotajam un nedaudz atpūtināt nervu sistēmu. Vakaru velti mīļotajam.

STRĒLNIEKS Būs grūti valdīt emocijas, turklāt tās izpaudīsies ļoti plašā gammā. Varbūt ir vērts izrunāties ar otro pusīti, taču esi mērens tajā, cik lielu spriedzi uzkrauj mīļotajam, arī viņam nav jāzina pilnīgi viss.

MEŽĀZIS Var būt nedaudz sarežģītāk saprasties ar līdzcilvēkiem, jo apkārtējie liksies uzvilkti, ne visai racionāli savos lēmumos. Šoreiz tavi novērojumi būs nekļūdīgi, līdzcilvēki patiesi var būt ļoti emocionāli.

ŪDENSVĪRS Nevajadzētu pārslogot kuņģi, lietot asus, treknus ēdienus. Centies būt saudzīgāks pret savu nervu sistēmu, kā vien vari, izvairies no stresa situācijām. Kopdzīvē ar mīļoto var uzplaiksnīt greizsirdība.

ZIVIS Vēlēsies padarīt apkārtējo vidi daudz skaistāku, sakoptāku, harmoniskāku. Lielisks brīdis, lai rosītos pa dārzu vai rūpētos par augiem, kuri atrodas mājoklī. Saskarsme ar laulāto būs patīkama, atraisīta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu