Kašera radītās cepures ieinteresējušas Bejonsi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kasher_bb, Reuters/Scanpix/TVNET kolāža

Multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) dalījies ar satraucošiem jaunumiem - viņa radītās cepures pamanījusi pasaulslavenā dziedātāja Bejonse Noulza (Beyonce).

Kašers podkāstā "I'mperfekt piektdiena" atklāja, ka joprojām ir "šokā" un ar "asarām acīs" par notikušo. 

Pēc viesošanās Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā "Personība", kurā Kašers atklāja, ka viņa sapnis ir izveidot cepuri dziedātājai Bejonsei, viņam uzrakstījusi kāda sieviete, kurai ir Bejonses stilista kontakti. 

Foto: instagram/kasher_bb

"Es atradu šo te cilvēku "Instagram", es viņam piesekoju, bet neko nerakstīju. Un šis te cilvēks man pats uzrakstīja. (..) Es metu visu kaunu pie malas un uzrakstīju, ka mans sapnis ir uztaisīt [cepuri] Bejonsei. Viņš teica - atsūti piedāvājumu. Tad nu es sacēlu kājās visu savu komandu (..) Uztaisījām piedāvājumu, bet tur ir tā - lai tiktu pie paša stilista ir "jātiek cauri" diviem asistentiem. Tad mēs ar tiem asistentiem ņēmāmies, tad es tiku beidzot pie šī te stilista, nosūtot viņam trīs cepures uz Losandželosu. (..) Mēs aizsūtījām, viņš šokā, viņam patīk kvalitāte, un tā tālāk.

Un viņš teica - noteikti mēs sadarbosimies!

Vienā dienā viņš man atraksta "Instagram": "It's urgent! (Tas ir steidzami - lat.). Mums ir obligāti jāsazvanās. Šis ir mans numurs, uzzvani man!"

Mēs norunājām 20 minūtes, un par ko mēs runājām - lai paliek intriga!

Tas, ko es varu atklāt, ka pēc šīs te sarunas, es sapratu, ka Bejonse būs tā, kas skatīsies manu piedāvājumu!" - jaunumus pavēstījis Kašers.

Lai arī viņš neatklāj, kāda ir plānotā sadarbība, Kašers ir priecīgs par faktu vien, ka dziedātāja iepazīstas ar viņa piedāvājumu. 

"Tad man likās, ka dzīvē viss ir iespējams. (..) Nebeidziet tiekties uz sapņiem!" - iedrošina mākslinieks. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu