Latvijas hokejists Sarkanis pārceļas uz Zviedriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deivids Sarkanis
Deivids Sarkanis Foto: www.dinamoriga.lv

Latvijas hokejists Deivids Sarkanis pievienojies Zviedrijas pēc spēka trešās līgas klubam "Kalix", savā "Facebook" vietnē tīmeklī sestdien paziņoja klubs.

Šajā Koliksas vienības sastāvā malējais uzbrucējs Sarkanis ir vienīgais, kurš spēlējis Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

"Mums ir prieks iepazīstināt ar 25 gadus veco Latvijas izlases uzbrucēju Sarkani, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja KHL komandā Rīgas "Dinamo" un Rīgas "Mogo", kā arī ir aizvadījis vairākas spēles Latvijas izlasē," vēsta klubs.

Kluba pārstāvji raksturo viņu kā gudru, strādīgu un prasmīgu spēlētāju.

"Mums iepriekš nav bijis neviena spēlētāja ar nacionālās komandas kvalifikāciju vai neviena tāda spēlētāja, kurš iepriekš būtu spēlējis KHL mačos, kas nozīmē, ka "Part Arēna" sekosim viņam līdzi ar lielu interese," saka sporta menedžeris Peters Kristofešons. "Sveicam Sarkani "Kalix" ģimenē."

Latvijas hokejists pārsvarā spēlējis Latvijas klubos. Kopš 2013./2014.gada sezonas Rīgas "Dinamo" sastāvā viņš ir aizvadījis septiņus mačos pamatturnīrā, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, kā arī piedalījies vienā Gagarina kausa cīņā.

Arī iepriekšējo sezonu hokejists uzsāka "Dinamo", laukumā dodoties divās spēlēs, taču sezonu pabeidza "Mogo" klubā. Te viņam deviņos mačos 13 (5+8) rezultativitātes punkti.

Līdz šim ārvalstīs uzbrucējs bija spēlējis Šveicē, Francijā, Austrijā un Lielbritānijā.

Viņa rēķinā arī trīs spēles un rezultatīva piespēle Latvijas pieaugušo izlases rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu