Video ⟩ Viņķele pastāsta, kur līgojusi un iesaka turpināt nebučoties (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Veselības ministre Ilze Viņķele
Veselības ministre Ilze Viņķele Foto: Paula Čurkste/LETA

Lai gan ārkārtas situācija valstī ir beigusies, Covid-19 vēl aizvien nav apkarots, tāpēc arī vasarā jāievēro piesardzība, lai nepiedzīvoto vīrusa otro vilni, brīdina veselības ministre Ilze Viņķele, vēstī TV3 raidījums "Bez Tabu".

Veselības ministre Ilze Viņķele raidījumam pastāsta, ka nav masu pasākumu piekritēja Līgo svētkos. Priekšroku dod svinībām tuvāko radinieku un draugu lokā. Šogad Viņķele līgoja lauku īpašumā Rēzeknes novadā.

"Mana nelaiķe vecmāmiņa, kura nodzīvoja līdz 96 gadu vecumam, teica, ka, ja tev ir garlaicīgi pašam ar sevi, tad tev nevajadzētu citiem cilvēkiem piedāvāt savu kompāniju.

Jāņu brīvdienās mēģināšu mierīgi kaut kur pasēdēt, raudzīšos zvaigžņotajās debesīs un būšu kopā ar saviem mīļājiem," atklāja Viņķele.

Latvijas sabiedrības uzvaru kaujā pret koronavīrusu ministre Viņķele vērtē kā izcilu sasniegumu. Tomēr, lai uzvarētu arī karā pret infekciju, jāturpina būt piesardzīgiem.

"Kāda gan vērtību būtu vērienīgai svinēšanai, ja pēc tiem piedzīvotu strauju ar Covid-19 inficēto skaita pieaugumu?

Joprojām ieteicams nepraktizēt biežus un ciešus apskāvienus un sabučošanos. Vēl viena piesardzības iespēja ir lietotnes "Apturi Covid" izmantošana," pauž Veselības ministre.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu