Linda Mūrniece ļauj noprast, ka pavisam atvadās no viesnīcas "Roma" (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece.
Linda Mūrniece. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajos tīklos likusi noprast, ka pavisam plāno pamest viņas vadīto viesnīcu "Roma".

Viņa dalījās stāstā par savu Jāņu vakaru, kurā deva mājienu par atvadīšanos no viesnīcas.

"Līgo dienā laicīgi sadedzināju pērno vainadziņu. Pašai šķita - kopā ar to, ko gribas aizmirst. Un aizbraucu uz viesnīcu. Ieslēdzos tur klusumā, tai tumšajā un tukšajā septiņu stāvu ēkā pašā Vecrīgas sirdī. Ēkā, kas daudzus gadus bijusi manas un manas komandas otrās mājas. Šķita tā pareizi - būt tur nevis lēkt pāri ugunskuram.

Staigāju pa tumšajiem gaiteņiem, ar acīm noglāstot tik pierastās sienas. Restorānā viss saklāts brokastīm, tikai neviens tās šovasar neēd. Kolēģu lietas saliktas tur, kur pēdējo reizi viņiem tās bija vajadzīgas...

Šķita - aizvēršu acis, atvēršu un atkal viss būs kā senāk. Visi manējie būs savās vietās. Viesi bariņos čalojot sēdēs. Bārmeņi lies dzērienus un es ar mātišķu gaitu staigāšu, visu pieskatot.

Tomēr - nē - kamēr acis aizvērtas, to bija viegli iztēloties. Kā filmā, ko noskaties. Atvēru acis un atklāju, ka esmu tikai es pati.

Tāda mana Līgo nakts.

Šķiet, lēnām atvados no tās vietas. Kā pirms dažiem mēnešiem atvadījos no savas otrās ģimenes.

Kaut kas labs parasti nāk vietā? Droši vien. Bet es labprāt būtu paturējusi to pašu, kas man bija," teikts uzņēmējas ierakstā.

Arī komentāros ļaudis tekstu uztvēra kā atvadīšanos no viesnīcas vadīšanas, daudziem rakstot, ka uzņēmēju noteikti nākotnē sagaidot kas labāks.

Jau majā Mūrniece bija rakstījusi, ka ir neziņā par sava uzņēmuma nākotni, taču bija jau izstrādājusi plānu vasarai ar dažādiem pasākumiem viesnīcā.

"Jā, mīļā "Swedbank", es visu izdarīšu un, visticamāk, līdz datumam, kurā to gribat. Arī pašvaldības policijai paskaidrojumus sniegšu. Parādu VID atdošu. Rīgas domei droši vien īpašuma nodokli kaut kā samaksāšu. Un neļaušu sabrukt ēkai Vecrīgas sirdī.

Izdarīšu visu. Droši vien. Lai gan nepamet sajūta, ka vienkāršāk ir visu aizslēgt, pamest un padoties," pirms mēneša rakstīja Mūrniece.

Atgādinām, ka VID atteica izmaksāt dīkstāves pabalstu Mūrnieces vadītā uzņēmuma darbiniekiem, tāpēc ka martā viesnīcai bija izveidojies nodokļu parāds 32 tūkstošu eiro apmērā.

Tāpat aprīlī Mūrniece lika noprast, ka atlaidusi savus viesnīcas darbiniekus. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu