Bēdīgi slavenais Mihails Jefremovs piedzīvojis sirdslēkmi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihails Jefremovs
Mihails Jefremovs Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jūnija sākumā Krievijas aktieris Mihails Jefremovs, būdams alkohola reibumā, izraisīja smagu avāriju Maskavas centrā. Notikušā un pārdzīvojumu dēļ, kas saistīti ar viņa mātes nāvi, Jefremovam radušās problēmas ar veselību. 

25. jūnijā bija aktiera mātes nāves gadadiena. Tā kā viņam ir piemērots mājas arests, viņš nevarēja apmeklēt mātes kapu. Tā rezultātā smaga stresa dēļ 56 gadus vecajam aktierim bijusi sirdslēkme. 

Jefremovam neviens nav palīdzējis - viņš tajā brīdī mājās bijis viens un nav zvanījis ārstiem, uzskatot, ka sāpes pāries.

"Mihails Jeremovs joprojām jūtas slikti, taču cenšas noturēties. Šī nav pirmā reize, kad viņš atrodas tādā stāvoklī. Es uzstāšu, lai radinieki viņu parāda ārstiem. Šodien pie viņa vajadzētu ierasties sievai," Krievijas medijiem pastāstīja Jefremova advokāts Elmans Pašajevs. 

Jau ziņots, ka  8. jūnija vakarā Mihaila Jefremova vadītais automobilis "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu. Furgona vadītāja stāvoklis pēc sadursmes bija smags. 9.jūnija rītā medijs "Baza" ziņoja, ka vīrietis slimnīcā esot nomiris.

Pēc avārijas Jefremova asinīs konstatēta 2,1 promile alkohola.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu