Video ⟩ Par interneta sensāciju kļuvis vāverēns, kurš ēdot izdveš īpaši mīlīgas skaņas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/DaniConnorWild

Zooloģe un dabas fotogrāfe no Lielbritānijas Zviedrijā dzīvo vien pāris mēnešu, bet jau saskārusies ar unikālu pieredzi. Pēdējo nedēļu laikā viņa ieguvusi mazu vāverēnu uzticību - viņi pazīst sievietes balsi, ļaujas fotosesijām, bet nu viņai izdevies uzņemt apburošu video, kurā viena no šīm vāverēm ēd, ziņo portāls "Bored Panda".

Danija Konora mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta, ka viņa mežā bija iemīļojusi kādu vāveri, ko nosauca par Remiju. Diemžēl pirms divām nedēļām Danija šo vāveri atrada mirušu pie kāda koka, viņu bija notriekusi automašīna.

"Es biju satriekta. Ne tikai Remija bija mana mīļākā, bet mežā viņu gaidīja vairāki viņas mazuļi. Es devos uz mežu viņus meklēt - tā bija neiespējamā misija. Tomēr man paveicās un mirkli vēlāk es mazuļus pamanīju," raksta Danija.

Sieviete sazinājās ar atbildīgajām iestādēm un noskaidroja, ka par mazajiem vāverēniem vajag uzņemties rūpes, jo viņi vēl ir pārāk mazi, lai izdzīvotu vieni. Tā nu Danija jau divas nedēļas dodos uz mežu, lai sagādātu Remijas mazuļiem ēdienu. 

Pa šo laiku mazie vāverēni sievietei ir pieķērušies - viņi pazīst Danijas balsi, nebaidās, kad viņa tuvojas un pat atļauj sevi fotografēt un filmēt. Pateicoties tam, Danijai izdevies uzņemt video, kas kļuvis par interneta sensāciju - tas aplūkots jau vairāk kā 12 miljonu reižu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu