"Tas patiesi ir brīnums!" Kucēns atgriežas mājās pēc tam, kad divas nedēļas bija iestrēdzis truša alā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Kathy Arnott

Saimniekiem pēc divu nedēļu ilgas meklēšanas šķitis, ka suns jau ir miris, taču veiksmīgā kārtā Simba atgriezies. Visticamāk, Simba visu to laiku bija iestrēdzis truša alā bez pārtikas un ūdens, tādejādi notievējis un izkļuvis no pazemes saviem spēkiem, vēstī raidsabiedrība BBC.

9. jūnijā "Cavapoo" šķirnes kucēns Simba pazuda  Anglijas pilsētā Malborgā. 

Īpašnieks Stefans Arnots sacīja: "Es pat nopirku piemiņas plāksnīti ar uzrakstu "Dusi saldi, Simba", tāpēc, kad viņš pēkšņi parādījās, mēs tam nevarējām noticēt, jo mēs kopā ar dienestu viņu bijām izmeklējušies visur."

Arnots pastāstīja, ka viņi ir staigājuši netālu no savām mājām Aldburna laukā un tur esot bijuši "simtiem trušu alu", un mazais suns ar viņiem bijis visu laiku, bet te acumirklī viņš pazudis.

"Bija tik daudz trušu alu, mēs nezinājām, kurā caurumā viņš varēja iekļūt," viņš teica.

"Mēs izskatījāmies katrā alā, tā bija spīdzināšana, nezinot precīzi, kurā alā mūsu Simba varēja būt."

Pēc četru dienu ilgas meklēšanas visu laiku atduroties pret "nav ne jausmas, kur viņš atrodas", Arnots un viņa sieva Keitija lūdza dienestu palīdzību.

Glābēji izmantoja pazemes kameras, kas tika nolaistas katrā caurumā, meklēšanā tika iesaistīti dzinēji, un ugunsdzēsības dienests dienu pavadīja, pārmeklējot trušu alas, "bet neveiksmīgi".

"Mēs padevāmies, viņš bija tikai kucēns, mēs patiešām nedomājām, ka viņš tik ilgi spēs izdzīvot pazemē," noteica Arnots.

"Pirmdien es aizzīmogoju visas alas, kas tika papildus izraktas meklēšanā, jo tās bija nedrošas - domās es apglabāju mūsu mazo sunīti,"

Bet nākamajā rītā pie mājas pēkšņi parādījās "novājējis un vārgs" Simba.

"Mēs nespējām tam noticēt, tas patiesi ir brīnums. Viņš bija novājējis un netīrs un zaudējis gandrīz pusi no sava ķermeņa svara."

"Viņš acīmredzami bija zaudējis tik daudz svara, ka varēja izrauties no bedres," noteica saimnieks.

Veterinārārste sacīja, ka tas ir "neticami", ka Simba "tik ilgi izdzīvoja pazemē bez piekļuves pārtikai un ūdenim".

Viņa sacīja, ka viņš bijis "smagi dehidrēts" un zaudējis ceturto daļu ķermeņa svara.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu