Latvijas pludmales volejbolisti dominē turnīrā Tallinā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtinš Plavinš/Edgars Točs
Mārtinš Plavinš/Edgars Točs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas pludmales volejbola dueti Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs un Varvara Brailko/Anete Namiķe svētdien Tallinā triumfēja Igaunijas kausa otrā posma sacensībās.

Pļaviņš/Točs finālā ar rezultātu 2-1 (21:11, 18:21, 18:16) pārspēja Igaunijas pirmo numuru Kusti Nelvaku/Martu Tisāru.

Pirms tam pusfinālā latvieši ar rezultātu 2-1 (21:19, 16:21, 16:14) guva virsroku pār somiem Jurki Nurminenu/Santeri Sirēnu.

Vēl no Latvijas pāriem ceturtdaļfinālā apstājās brāļi Aleksandrs un Mihails Samoilovi, kuri ikdienā kopā nespēlē, kā arī Arnis Reliņš/Ardis Daniels Bedrītis, kurus apturēja Pļaviņš ar Toču. Ceturtdaļfinālam nekvalificējās Aleksandrs Solovejs/Ralfs Namiķis un Rihards Finsters/Rūdolfs Stankevičs.

Tikmēr Brailko/Namiķe finālā ar 2-0 (21:18, 21:13) apspēlēja Eiropas čempioni Anastasiju Kravčenoku, kura spēlēja kopā ar lietuvieti Vīteni Vitkauskaiti. 

Cīņā par trešo vietu Marta Ozolina/Luīze Skrastiņa ar 2-1 (19:21, 21:17, 15:9) uzveica igaunietes Renāti Piku/Jūditu Kuri-Pohomovu.

Pusfinālos Brailko/Namiķe divos setos uzvarēja otru Latvijas duetu, bet Kravčenoka ar pāriniecei pieveica igaunietes. Ārpus izslēgšanas turnīra palika Kristīne Briede/Krista Paegle.

Pirms divām nedēļām notika turnīrs Rakverē, kur Arnis Reliņš un Ardis Daniels Bedrītis izcīnīja otro vietu.

Latvijā pludmales volejbola sezona sāksies nākamajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu