Zināms, no kurienes bijis pagājušajā diennaktī konstatētais Covid-19 slimnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
123
123 Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī konstatētais Covid-19 pacients reģistrēts Rīgā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Inficētais ir vecuma grupā no 30 līdz 39 gadiem.

Patlaban galvaspilsētā kopējais aktīvo saslimšanas gadījumu skaits ir pieaudzis līdz 48.

Tikmēr no kopumā četriem jaunajiem inficētajiem, par kuriem ziņots 27.jūnijā un 28.jūnijā, trīs bija reģistrēti Rīgā, savukārt viens Ventspilī, kurā līdz ar to atkal ir atgriezies Covid-19.

Kopumā aktīvi saslimšanas gadījumi patlaban ir reģistrēti 35 pašvaldībās - Ludzas, Ciblas, Bauskas, Baldones, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Garkalnes, Jelgavas, Kārsavas, Kocēnu, Krustpils, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Mārupes, Ozolnieku, Priekuļu, Riebiņu, Rugāju, Salacgrīvas, Salaspils, Saldus, Siguldas, Skrundas, Stopiņu, Tukuma un Vecpiebalgas novados, kā arī Valmierā, Ventspilī, Rēzeknē, Jūrmalā, Jelgavā, Liepājā un Rīgā.

Otrais augstākais aktīvo saslimšanu skaits patlaban novērots Priekuļu novadā, kur zināms par 39 inficēšanās gadījumiem, savukārt trešais augstākais aktīvo inficēto skaits ir Bauskas novadā, kur inficējušies deviņi iedzīvotāji.

Jau ziņots, ka pagājušajā diennaktī inficēšanās ar Covid-19 konstatēta vienam iedzīvotājam.

Aizvadītajā diennaktī veikts 861 Covid-19 tests. Savukārt kopumā Latvijā līdz šim veikti 148 777 izmeklējumi, no kuriem 1117 bijuši pozitīvi.

Tikmēr no Covid-19 izveseļojušās 932 personas jeb 84% no atklātajiem inficētajiem.

Savukārt miruši 30 Covid-19 pacienti jeb 2,7% no konstatētajiem infekcijas gadījumiem. Tādējādi pašlaik Latvijā aktīvi ir 153 saslimšanas ar Covid-19 gadījumi.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā nav stacionētu pacientu ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas septiņi pacienti, no kuriem seši ir ar vidēji smagu, bet viens ar smagu slimības gaitu. Kopumā no stacionāra izrakstīti 178 pacienti, tostarp gan tādi, kas atveseļojušies, gan tādi, kuri miruši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu