Drāma Krievijas starmešos! Nācis gaismā, ar ko Poļinai Gagarinai, visticamāk, ir dēka pēc šķiršanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc šķiršanās ar vīru slavenā krievu mūziķe Poļina Gagarina nodevusies romantiskām attiecībām ar Krievijā slavenu mūziķi, izpētījis portāls "TopNews".

Nesen Gagarina iesniedza oficiālu šķiršanos no fotogrāfa Dmitrija Ishakova. Iemesli laulības izbeigšanai esot neskaidri, taču abi šķirteņi vēl aizvien uztur labas attiecības bērnu dēļ. Kamēr fani vēl aizvien brīnās par slavenību šķiršanos, tīmeklī parādījušies attēli, kas runā paši par sevi.

Attēlos Gagarina iemūžināta ar kādu cilvēku, kas netieši apstiprina baumas par mākslinieka jauno romānu. Tiek uzskatīts, ka Gagarina kļuvusi par neviena cita kā slavenā mūzikas producenta ChinKong (Vladimirs Činājeva) mīļoto.

Полина Гагарина и ChinKong

Pāris tika pamanīts tirdzniecības centrā netālu no Maskavas, kur viņi abi pastaigājušies un baudījuši kafiju.

Kāds aculiecinieks par to atklājis "Telegram" kanālā "Ikvienam", ka pāris manīts iepirkšanās centrā "New Riga".

Полина Гагарина и ChinKong

Tieši šie attēli bija sākums baumām par viņu iespējamo dēku. Daudzi uzskata, ka Gagarina varēja atstāt savu vīru Dmitriju tieši šī vīrieša dēļ.

"Poļina Gagarina šķiras cita vīrieša dēļ. Viņai ir sena dēka ar skaņu producentu ChinKong. Viņi kopā veidoja vairākas dziesmas, un tagad, kā saka, "sadziedājās"," norādījis avots.

Zināms, ka mākslinieki kādu laiku ir pazīstami un viņus saista profesionālās attiecības. Bet vai starp viņiem ir romantiskas attiecības, tas vēl aizvien ir noslēpums faniem.

Gagarina vēl nav sniegusi oficiālus paziņojumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu