Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

MMA leģenda izpelnījusies kritiku par īpaši pikanta kailfoto publiskošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaukto cīņas mākslu (MMA) leģenda Džina Karano savā "Instagram" kontā publicējusi ļoti pikantu attēlu, par ko izpelnījusies arī kritiku.

Karano var uzskatīt par vienu no sieviešu MMA pionierēm. Tiesa, cīkstonei tā arī neizdevās aizvadīt nevienu cīņu UFC. Savu pēdējo cīņu Karano aizvadīja 2009. gadā, piekāpjoties slavenajai Kristianei Venacio jeb Krisai Kiborgam.

38 gadus vecā Karano savā "Instagram" kontā pie publicētā kailfoto rakstīja: "Man brīvība šķiet seksīga. Es to nevaru paskaidrot. Tu pamosties katru dienu un jūties tā, ka varētu izdarīt jebko," rakstīja Karano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G I N A J?Y C A R A N O (@ginajcarano) on

Lai gan daudzi fani slavējuši Karano par drosmīgo attēlu un viņas skaistumu, atradās arī kritiķi. Viens no tādiem bija Renzo Greisijs, kurš ir slavens džiudžitsa cīkstonis un ir daļa cīņu sporta aprindās leģendāro slavu guvušās Greisiju ģimenes.

"Uzvelc drēbes. Tev šis nav vajadzīgs. Tu esi viena no skaistākajām sievietēm, kuru jebkad esmu redzējis. Tas tevi padara īpašu. Tev nav vajadzīgas šādas bildes. Kā jau teicu, tu esi pati skaistākā sieviete. Tas ir tieši tik vienkārši," rakstīja Greisijs.

Savas karjeras laikā Karano izcīnīja septiņas uzvaras, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Pēc gaitām sportā, Karano izveidoja veiksmīgu karjeru Holivudā, filmējoties tādos grāvējos kā "Ātrs un bez žēlastības 6" un "Dedpūls".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu