Kuldīgas slimnīcā nākammēnes atsāksies Māmiņu skolas lekcijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Jūlijā Kuldīgas slimnīcā atsāksies Māmiņu skolas lekcijas, kuras aicināti apmeklēt topošie vecāki, aģentūru LETA informēja SIA "Kuldīgas slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Signeta Lapiņa.

Lekcijās interesentiem sniegs praktiskas zināšanas par mazuļa gaidīšanas laiku, dzemdību procesu un citu noderīgu informāciju.

Piektdien, 3. jūlijā, plkst.11.30 sertificētas fitnesa treneres vadībā notiks grūtnieču vingrošana. Vingrošana palīdz cīņā ar toksikozi un sagatavo sievieti dzemdībām, kā arī labvēlīgi ietekmē sievietes ķermeņa atgūšanos pēc tām. Nodarbības laikā tiks apgūti arī pareizas elpošanas vingrinājumi. Vingrošanu var apmeklēt grūtnieces ar jebkādu grūtniecības laiku.

14. jūlijā plkst.9 vecmāte Zane Japeniņa stāstīs par grūtniecības trešo trimestri un dzemdībām, savukārt anesteziologs Oļegs Gologuzovs - par epidurālās atsāpināšanas iespējām dzemdībās.

17. jūlijā plkst.11 uztura speciāliste Katrīna Spuleniece-Aišpure vadīs lekciju par veselīgu un sabalansētu uzturu grūtniecības laikā. Veselīgs un sabalansēts uzturs nozīmē nodrošināt organismu ar nepieciešamo enerģiju, olbaltumvielu, ogļhidrātu, tauku, vitamīnu un minerālvielu daudzumu, uzņemot tos ar pārtikas produktiem.

23. jūlijā plkst.9 vecmāte Inga Losāne vadīs nodarbību par krūts barošanu, skaidrojot, ko māmiņai nozīmē barot mazuli ar krūti, cik jaundzimušajam ir nozīmīgs mātes piens, kā arī par barošanas pozām, ēdienreižu ilgumu un intervāliem un citiem svarīgiem jautājumiem.

Maksa par lekciju ir 5 eiro. Atbalsta personai vai bērna tēvam - dalība bez maksas.

Norises vieta - Kuldīgas slimnīcas 3.stāvā, administrācijas konferenču zālē, Aizputes ielā 22. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu