Iespēja piedzīvot kino tapšanu - meklē brīvprātīgos jauniešus un bērnus dalībai filmā "Tizlenes"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz filmas "Tizlenes" uzņemšanas laukuma.
Uz filmas "Tizlenes" uzņemšanas laukuma. Foto: Publicitātes foto

Studijā "Ego Media" atsākusies Martas Elīnas Martinsones filmas "Tizlenes" filmēšana, un vairākām epizodēm būs nepieciešama brīvprātīgo masu skatu dalībnieku, pārsvarā jauniešu un bērnu, palīdzība, tāpēc interesenti tiek aicināti pieteikties aktieru atlases aģentūrā "Casting Bridge".

Jau ziņots, ka "Tizlenes" ir pusaudžu komēdija, kas stāsta par trim devītās klases skolniecēm laikā pirms divdesmit gadiem, kad ar nepacietību un bailēm tika gaidīta jaunais gadu tūkstotis.

Galvenās varones Sarmīte, Sveta un Katrīna ir nolēmušas radikāli mainīt savu dzīvi un no klases apsmietākajām "tizlenēm" pārvērsties par populārākajām meitenēm. Dažādi notikumu pavērsieni liek meitenēm saprast, ka izlikšanās par to, kas neesi, nenes ne laimi, ne stilīgumu, un dzīvē viss nenotiek kā kino. Filmas pirmās epizodes tika nofilmētas jau februārī.

Martinsone strādājusi gan teātrī, gan kino kā režisore, režisora asistente un scenāriju līdzautore. Viņas veidotā 2019. gada spēles īsfilma "Viesturs Kairišs iznāk no meža" ieguvusi balvu "Lielais Kristaps" kategorijā "Labākā studentu filma", bet 2019. gadā viņa kopā ar Alisi Zariņu saņēma "Lielā Kristapa" balvu par labāko scenāriju 2019. gada spēlfilmai "Blakus".

Marta Elīna Martinsone
Marta Elīna Martinsone Foto: Publicitātes foto

Tā kā jaunās filmas uzņemšanas vieta skolas ainām būs Jūrmalā, Lielupes vidusskolā, īpaši tiek gaidīti pieteikumi no jūrmalniekiem, norādīja aktieru atlases aģentūrā.

Līdzās tādiem pieredzējušiem profesionāliem aktieriem kā Guna Zariņa, Ģirts Krūmiņš, Daiga Kažociņa, Imants Strads un Marija Linarte, galvenās lomas atveido trīs debitantes - Asnāte Sofija Rožkalne, Ludmila Karpova un Katrīna Dambeniece.

Aktieru atlases režisore Gunita Groša paudusi gandarījumu, ka lielākā daļa jauniešu, kas atveido lielākas un mazākas lomas filmā, jau iepriekš ir piedalījušies dažādos "Casting Bridge" organizētos filmu projektos.

Brīvprātīgā masu skatu dalībnieka loma var būt pirmais solis pretī iespējai spēlēt galveno lomu kādā citā filmā, jo katram dalībniekam tiks izveidots portfolio aģentūras datu bāzē.

Filmas "Tizlenes" uzņemšanā masu skatu dalībniekus aicina pievienoties darba procesam kādā no piedāvātajiem datumiem - 7. jūlijā, 9. jūlijā, 14. jūlijā, 18. jūlijā, 30. jūlijā, 31. jūlijā, 3. augustā, 4. augustā vai 5. augustā. Kā norādīja aģentūrā, var izvēlēties vienu dienu vai vairākas.

Pieteikties var, rakstot uz e-pasta adresi "info@castingbridge.lv" ar atzīmi "Brīvprātīgais "Tizlenēm"". Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, vecums, telefona numurs, vēlamā filmēšanās diena vai dienas un jāpievieno savs foto. Par konkrētu filmēšanas dienu katrs varēs vienoties ar "Casting Bridge" komandu. Filmēšanas laikā tiks ievērots tā dēvētais sanitārais protokols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu