"Latvijas pastam" izsniegta licence alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Latvijas pasts" logo.
"Latvijas pasts" logo. Foto: Ieva Leiniša/LETA

"Latvijas pastam" izsniegta beztermiņa licence alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai, liecina "Firmas.lv" informācija.

Licence izsniegta 20. jūnijā.

"Latvijas pasta" Mazumtirdzniecības departamenta direktore Inga Freiberga skaidroja, ka Covid-19 izplatības ierobežošanas dēļ izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā, kad liela daļa sabiedrības uzturējās mājās, tika izskatīta iespēja sadarbībā ar kādu no pārtikas mazumtirgotājiem nodrošināt pārtikas piegādi klientiem dzīvesvietā.

Viņa atzīmēja, ka tika paredzēts, ka šādi klientu pārtikas preču pasūtījumi, iespējams, varētu ietvert arī alkoholiskos dzērienus. Šī iemesla dēļ tika sākta licences formēšana.

"Patlaban licences esamība ir pilnībā zaudējusi aktualitāti, un "Latvijas pasts" nav paredzējis nekādā veidā iesaistīties alkoholu saturošu dzērienu piegādēs," sacīja Freiberga.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu