Trešdienas horoskops: 1. jūlijs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 1. jūlijam.

AUNS Panākumi būs atkarīgi no tā, cik saskanīgas attiecības spēsi uzturēt ar apkārtējiem. Sevišķi iejūtīgam vajadzētu būt pret atvasītēm! Kādam zīmes pārstāvim var aktualizēties mantojuma jautājumi.

VĒRSIS Atbilstošs brīdis, lai veltītu laiku saimnieciskām lietām. Vari pievērsties visdažādākajiem remontiem. Nelielus sarežģījumus var radīt biroja tehnikas, sakaru līdzekļu vai auto niķošanās.

DVĪŅI Darbā gribi vai negribi nāksies piekāpties priekšniecības norādījumiem. Nevajadzētu censties tos kaut kā apiet, ignorēt, jo tas var beigties ar paliekošām sekām. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

VĒZIS Pašam negaidot, vari rast ļoti oriģinālu risinājumu sasāpējušam jautājumam. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem ātri atradīsi kopīgu valodu, būsi lietišķs un lakonisks. Zvaigznes iesaka atturēties no trekna ēdiena.

LAUVA Nebrīnies, ja rodas sajūta, ka apkārtējie tevi pastiprināti vēro, vai izturas aizdomīgi, neuzticīgi. Vienkārši šobrīd astroloģiskais stāvoklis veicina zināmu atsvešināšanos, taču tā pavisam drīz pāries!

JAUNAVA Kāds no kolēģu vidus vai paziņām var neapzināti aizskart, izteikt nepamatotus pārmetumus. Būtu labi, ja tu neatbildētu ar to pašu, citādi no asākiem strīdiem neizvairīties! Labāk sekmēsies darbs vienatnē.

SVARI Profesionālajā jomā tevi gaidīs jauni pienākumi. Iespējams, tiks uzticēts atbildīgs darbs, par kura sekmīgu īstenošanu, tev var tikt piešķirts paaugstinājums. Attiecībās ar mīļoto cilvēku pieaugs kaislības.

SKORPIONS It visam pieiesi ar pilnu nopietnību un simtprocentīgu atdevi. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties priekšnojautās, neignorēt zīmīgus sapņus. Sevi lieliski apliecinās Skorpioni politiķi, vadītāji.

STRĒLNIEKS Var aktualizēties ar tieslietām, mantojumiem saistītie jautājumi. Dienas otrajā pusē tevi, visticamāk, pārņems dziļas pārdomas par dzīvi, tuvāko nākotni. Vēlēsies pabūt vienatnē, visu kārtīgi izkalkulēt.

MEŽĀZIS Lieliski tiksi galā ar ikdienas pienākumiem. Profesionālā jomā viss ritēs savu gaitu. Lai diena būtu patiesi izdevusies, centies atgaiņāt drūmās domas, kuras ik pa brīdim var pavīdēt gaisā.

ŪDENSVĪRS Galvenais nesteigties, it visā saglabāt piesardzību un sistemātiskumu. Saskarsmē ar priekšniecību pārliecinies, ka esi pareizi sapratis dotās norādes! Vēlams būt atsaucīgākam pret otro pusīti.

ZIVIS Ja nepieciešams, vari ķerties klāt apjomīgākiem darbiem, pētnieciskām aktivitātēm. Veicot sarežģītākus aprēķinus, pārliecinies, ka neesi pieļāvis kādu neuzmanības kļūdu. Alksi uzmanību no mīļotā puses.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu