Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Foto ⟩ Ieskaties, kā pēc renovācijas izskatās Baltijas senākais svingeru klubs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tallinas centrā atrodas klubs "Club 69", tā ir senākā svingeru atpūtas vieta Baltijā. Klubs savas durvis uz erotisko piedzīvojumu pasauli vēra 2001. gadā. Nu tā telpas ir atjaunotas, vēstī portāls "Limon".

Klubā principā ir trīs zonas. Ir pieejama SPA zona ar vairākām dušām, divām tvaika pirtīm un baseinu. Tad ir bārs, kas ir paredzēts pasēdēšanai draugu lokā vai dejošanai. Taču, kad ir pienācis laiks tērzēšanu pārvērst daudz intīmākā piedzīvojumā - ir pieejamas telpas, kur neviena netraucēti pāri var izbaudīt viens otra kompāniju.

Lai apmeklētu klubu, ir jāzina tā "dresskods" - seksīga apakšveļa vai pilnīgi kails ķermenis. Biežākie apmeklētāji ir pāri, kuriem jau ir mazi bērni un kuru seksuālā dzīve gadu gaitā ir kļuvusi nedaudz garlaicīga, un viņi vēlas to kaut kā dažādot.

Kā skaidro biežākie apmeklētāji - visu dzīvi nav iespējams ēst vienu un to pašu desertu, pat ja jūs to ļoti mīlat, dažreiz jūs vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu.

Ne visi pāri ir gatavi nekavējoties nomainīt partnerus vai iesaistīties grupveida seksā, dažreiz viņi vienkārši vēlas pabaudīt atmosfēru un paskatīties, kā citi to dara.

Ieeja klubā vienmēr bezmaksas ir sievietēm, pāriem tie ir vidēji 10 līdz 20 eiro, vīriešiem gan cenas svārstās no 30 līdz pat 100 eiro.

Tik augsta cena vientuļiem vīriešiem esot tāpēc, lai mudinātu viņus nākt kopā ar dāmām, lai neviens no dzimumiem nebūtu vairākumā vai mazākumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu