Nauris Brikmanis atklāti par savu laulības dzīvi: Vairākas reizes esam pašķīrušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Mēs esam kopā 12 gadu. Neslēpjam, ka vairākas reizes esam pašķīrušies, un ilgākais laiks, dzīvojot atsevišķi, bija četri mēneši," par laulību ar sieviņu Aiju pastāsta grupas "Dziļi violets" solists Nauris Brikmanis intervijā izdevumam "Privātā dzīve".

"Katra šķiršanās mūsu attiecības padarījusi spēcīgākas, tomēr citus es uz to negribētu iedrošināt," pasmaida Nauris.

"Man šķiet, ir svarīgi nepadoties pie pirmajām grūtībām. Šķiršanās pauzes attiecībās mums ir ļāvušas saprast, kur esam un kurp vēlamies doties tālāk. Iespējams, ir kādi augstāki spēki, kas mūs vienkārši nelaiž vaļā," teic Aija Brikmane.

"Pastāv teorija, ka pirmie desmit gadi attiecībās esot visgrūtākie. Mūsu dzīve tam ir spilgts pierādījums. Beidzamie divi gadi mums ir bijuši vienkārši maģiski," viņa saka. "Jā, tie bijuši patiešām forši," apstiprina Nauris.

Aija atklāj – pateicoties Naurim, beidzamos sešus gadus varējusi veltīt meitas audzināšanai un sevis pilnveidošanai.

"Esmu mācījusies mārketingu un tirdzniecības vadību. Esmu diplomēta pārdevēja. Beigās sapratu, ka tas nav mans ceļš.

Kad piedzima meita, izbaudīju to, ko nozīmē būt mātišķai mājsaimniecei. Sešu gadu laikā Nauris nevienā brīdī nav devis mājienu, ka man jāiet strādāt algotu darbu. Pateicoties vīram, man bija laiks uzzināt daudz ko par harmonisku attiecību veidošanu.

Es varēju iepazīt visas piecas – sievas, mātes, mūzas, mīļākās un karjeristes – lomas, kas ir tam pamatā. Tādēļ tagad vēlos par to aprunāties ar citiem," stāsta Aija.

Viņa uzsver, ka lepojas ar katru Naura panākumu.

"Esmu ļoti lepna par savu vīru. Līdz ar meitas piedzimšanu sākās viņa zvaigžņu laiks – piedalīšanās dažādos šovos. Iespējams, tieši tāpēc, ka daudz laika pavadījām atsevišķi, mums tagad kopā ir tik interesanti,» spriež Aija. «Tik ilgi kā pandēmijas laikā diendienā kopā nebijām bijuši nekad. Uzzinājām viens par otru daudz jauna, un mūsu attiecības tikai uzlabojās," piebilst Nauris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu