Ceturtdienas horoskops: 2. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 2. jūlijam.

AUNS Pieaugs sacensības gars, vēlme izdabāt savai godkārei. Šī diena var būt zīmīga Auniem, kuri profesionāli nodarbojas ar sportu, veic trenera pienākumus, atrodas vadošos amatos.

VĒRSIS Pielūko, lai apkārt valdošā steiga un dunoņa neizsit tevi no ierastā līdzsvara. Pacenties būt uzmanīgāks finansiālo jautājumu kārtošanā. Attiecībās ar otro pusīti var iezagties neliela greizsirdība.

DVĪŅI Daudz veiksmīgāk tiksi galā ar ikdienas darbiem, sajutīsi sevī pieaugam pašpārliecinātību, ticību panākumiem. Vēlams būt apdomīgākam, iesaistoties finansiālos darījumos, izvairīties no afērām!

VĒZIS Vēlmes var nonākt pretrunā ar pašreizējām iespējām. No vienas puses, gribēsi tapt pamanīts, no otras - būsi kautrīgs, atturīgs. Šoreiz zvaigznes iesaka iedrošināties un pamēģināt ko jaunu, nebijušu!

LAUVA Tu alksi pēc apkārtējo uzmanības, apbrīnas. Vienmuļš, nogurdinošs darbs nebūs domāts tev. Šī diena zīmīgāka Lauvām, kuras saistītas ar skatuves dzīvi, tūrismu, tirdzniecību vai viesmīlības jomu.

JAUNAVA Gribēsi apgūt sev interesējošās zināšanas, paplašināt lietišķo kontaktpersonu loku, pieslīpēt profesionālās iemaņas. Vienīgais, kas traucēs pilnīgā īstenot kāroto, būs neizbēgamais laika trūkums.

SVARI Šobrīd būs vieglāk pieņem lēmumus, izšķirties par labu kādai idejai vai sadarbībai. Pateicoties savām diplomāta, oratora dotībām un personīgajam šarmam, vari iegūt ietekmīgu cilvēku atbalstu.

SKORPIONS Vari sajust iekšējas pretrunas. Proti, tu skaidri apzināsies, ka vēlme paust viedokli tieši un nepārprotami aizskars apkārtējo jūtas. No otras puses, jutīsi sava veida pienākumu paust patiesību.

STRĒLNIEKS Noskaņojums kļūs daudz optimistiskāks, bezrūpīgāks. Nav izslēgts, radīsies iedvesma jauniem darbiem, jauniem aizsākumiem. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem.

MEŽĀZIS Iespējams, ka daļa Mežāžu būs radošu ideju pārpilni. Apkārtējo vidū izcelsies ar lieliskām profesionālajām zināšanām, erudīciju, dzīves pieredzi. Vari organizēt lietišķas tikšanās.

ŪDENSVĪRS Tu alksi pēc lielākas brīvības, neatkarības. Kādu Ūdensvīru šīs vēlmes mudinās apsvērt privātā biznesa iespējas. Svarīgi pienācīgi pārdomāt savus lēmumus, nerīkoties mirkļa impulsu iespaidā!

ZIVIS Ja reiz esi iesācis kādu lietu, noved to līdz galam, nenovērs savu uzmanību ar ko citu! Komunicējot ar līdzcilvēkiem, būsi diezgan tiešs, brīžiem tavs runas tonis var likties pat nedaudz ass, aizskarošs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu