Video ⟩ Mesi elegantā veidā gūst karjeras 700. vārtus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola granda FC "Barcelona" un Argentīnas izlases spīdeklis Lionels Mesi guvis savas otrdienas mačā pret Madrides "Atletico" vienību guvis savas karjeras 700. vārtus.

"Barcelona" otrdien savā laukumā Spānijas čempionāta ("La Liga") spēlē ar rezultātu 2:2 (1:1) nospēlēja neizšķirti pret Madrides "Atletico".

11. minūtē "Atletico" uzbrucējs Djegu Kosta ieraidīja bumbu savos vārtos, bet pēc astoņām minūtēm Sauls Nigess ar 11 metru soda sitienu rezultātu izlīdzināja.

50. minūtē Mesi guva vārtus, izpildot 11 metru soda sitienu tā saucamajā Panekas manierē. Pirmais šādi soda sitienus izpildīja Čehoslovākijas futbolists Antonīns Panenka, līdz ar to šī metode arī nosaukta par godu viņam.

Kā jau minēts, šie bija Mesi karjeras 700. vārti. Ar 70 precīziem sitieniem argentīnietis ir izcēlies valstsvienības rindās, bet "Barcelona" sastāvā šis viņam bija 630. vārtu guvums.

Lai gan "Barcelona" pēc Mesi meistarstiķa izvirzījās vadībā, ar to nepietika, lai nosargātu uzvaru, jo spēles 62. minūtē ar vēl vienu precīzu 11 metru soda sitienu, kuru "Barcelona" vārtu vīram Markam Andre ter Štegenam teju izdevās tvert, rezultātu izlīdzināja Nigess.

"Barcelona" ar 70 punktiem 33 spēlēs ieņem otro vietu "La Liga" turnīra tabulā, par punktu atpaliekot no līderes Madrides "Real", kas aizvadījusi 32 mačus.

"Atletico" ar 59 punktiem 33 spēlēs ierindojas trešajā vietā Spānijas čempionāta kopvērtējumā. Kopumā paredzētas 38 spēļu kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu