Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ Gandrīz pret asfaltu. Sievietes dzemdības stāvvietā fiksē durvju zvana kamera (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī daudzas māmiņas vēlas vienu no savas dzīves īpašākajiem mirkļiem fiksēt video, kādai sievietei no Floridas štata ASV ir sanācis pagalam neparasts dzemdību ieraksts, vēsta ziņu aģentūra AP.

Dzemdību nama pārstāvji Floridā medijiem minējuši, ka sieviete ir bijusi pāris soļu attālumā no ēkas durvīm, taču viņas mazulis vairs nav spējis gaidīt - viņa dzemdējusi stāvus, tikmēr vecmāte ir bērnu noķērusi savās rokās. Visu notiekošo fiksējusi ēkas durvju zvana videokamera.

Laikraksts "The Miami Herald" vēsta, ka Sjūzena Andersone ir jutusi bērna nākšanu pasaulē jau ceļā uz dzemdību namu. Tad, pāris soļus no medicīnas iestādes durvīm, sieviete, ar vīra un mediķes palīdzību, laidusi pasaulē savu mazuli.

Video redzams, kā pie māmiņas dodas arī policisti, taču vecmāte viņiem paskaidro situāciju un pēc pāris mirkļiem noķer jaundzimušo, un caur kājām to nodod aizkustinātajai māmiņai, kas klusu viņai nosaka "atvaino" un pasmaida.

"Šī māmiņa piedzīvoja patiesi ātras dzemdības," minējuši dzemdību nama pārstāvji, piebilstot, ka vecāki ir devuši savu piekrišanu video publiskošanai un ka gan māmiņa, gan jaundzimušā, kurai vecāki devuši vārdu Džūlija, pēc pārsteidzošajām dzemdībām jūtas labi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu