Video "Reiz bija leģenda..." UFC publicē iespaidīgu reklāmas video par godu cīņu salai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

UFC ir publiskojuši efektīgu reklāmkadru video gaidāmajiem dueļiem uz tā sauktās cīņu salas.

Par cīņu salas eksistenci UFC prezidents Deina Vaits runāja jau teju kopš Covid-19 pandēmijas sākuma. Ilgu laiku apskatnieki spekulēja, vai minētā sala patiesībā ir īsta, bet Vaits šaubas kliedēja.

Tagad organizācija ir sagatavojusi reklāmas video ar moto: "Reiz bija leģenda par salu, kurā izdzīvo tikai spēcīgākie." Minētajā video ir redzami tādi cīkstoņi kā Kamaru Usmans, Gilberts Bērnss, Makss Holovejs, Aleksandrs Volkanovskis, Džoze Aldo, Pjotrs Jans, Derens Tils un Roberts Vitakers.

Organizācija vēsta, ka cīņu salā būs kopumā 94 sportisti un tiks 15 dienu garumā, četru cīņu šovu ietvaros tiks aizvadīti 47 dueļi.

Pirmais cīņu šovs ir paredzēts 12. jūlija agrā rītā (pēc Latvijas laika), kad čempionu jostas tiks sadalītas uzreiz trīs svara kategorijās. Vien četras dienas vēlāk norisināsies "UFC Fight Night 172", kura galvenā cīņa ir starp Kelvinu Kataru un Danu Igi. 18. jūlijā norisināsies nākamais "UFC Fight Night 173" ar Figeiredo un Benavideza dueli galvenajā cīņā. Visbeidzot,  "UFC Fight Night 174" galvenajā cīņā oktagonā dosies Derens Tils un Roberts Vitakers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu