Magone parāda, kā paaugusies viņas meitiņa Magnolija Latvija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene sociālajos tīklos publicējusi foto, kas sajūsminājis viņas sekotājus. 

Magone publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar meitiņu Magnoliju Latviju. Kadrs publicēts Magones dzimšanas dienā.

Jau vēstīts, ka iecere meitai dot unikālu vārdu - Latvija - raisījusi plašu rezonansi sabiedrībā. Daudzi norāda uz lielo atbildību, ko uzliek tik patriotisks vārds, citi spriež, ka tas ir absolūts neprāts.

Magone uz dzimtsarakstu nodaļu devās viena pati, bez vīra, lietuvieša Žaņa, kur lēma par labu diviem vārdiem - Magnolija Latvija. Tāpat šovu zvaigzne atklāja, ka sākotnēji tiešām bija iecerējusi meitai dot vienu vārdu – Latvija. Taču, ņemot vērā faktu, ka Žanis realitātes šova skatītājiem par šo lēmumu bija jau iepriekš izpļāpājies, savas domas mainījusi.

Potenciālo vārdu vidū bijusi arī Lavīze – par godu jauniegādātās mājas pirmajai īpašniecei. Tomēr pēcāk Magone pārdomājusi, jo nav vēlējusies savu dzimtu saistīt ar pavisam nepazīstamu saimi. “Tad kādā brīdī mani uzrunāja draudzene un teica – tev taču ir brīnišķīgs dzejolis Magnolija, kas visiem patīk. Un tad es domāju – kāpēc ne!” - savu izvēli skaidro Magone, piebilstot, ka otrais meitiņas vārds – Latvija - ir cieša Žaņa vēlme, kuru viņa nolēmusi respektēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu