Bēdīgi slavenā Jefremova meita dalās ar jaunāko informāciju par tēvu un skarbi izsakās par māti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Twitter/"Apollo" kolāža

Krievu aktiera Mihaila Jefremova meita Anna Marija savā "Instagram" kontā dalījās ar jaunākajām ziņām par savu tēvu un arī skarbi komentēja mātes teikto nesenā intervijā.

"Es runāju ar savu tēvu. Viņš vairāk vai mazāk mēģina turēties. Viņš nožēlo... Viņš vēlas sniegt labāko atbalstu, kādu viņš var dot.

Viņš zina par viņam veltītajām kospirācijām vietnē "YouTube". Arī viņa advokāts par to zina," rakstīja Anna Marija.

Viņa lūdza sekotājiem nesūtīt viņai dažādus viedokļus ar dažādām "sazvērestības teorijām". Runājot par advokātu, kurš aizsargā tēvu, viņa uzsver, ka advokāts lemj par tēva nākotni nevis viņa. Meitene to nevar ietekmēt.

Anna Marija arī lūdza nepiedāvāt viņai gaišreģu un astrologu palīdzību.

"Es neticu dievam, bet nododu jūsu lūgšanas savam tēvam.

Es arī neticu ezotērikai. Lūdzu, nepiedāvājiet man savus pakalpojumus. Nepadariet sevi par idiotiem," viņa lūdza.

Meitene pagaidām nevēlas publiskot savu viedokli par traģēdiju.

"Es nevēlos, lai manis teiktais neveiksmīgi tiktu atspoguļots mediju virsrakstos."

Anna Marija paskaidroja, ka viņas tēva "Instagram" konts pašlaik ir slēgts. "Ja ir kāds, kurš izliekas par viņu, jums viņš jānosūdz vietnes tehniskajam atbalstam, jo tas ir kāds viltvārdis, taču ir arī daudzi Jefremova fanu veidoti konti."

Meitene arī norādīja uz dažādām viltus ziņām, kas izskanējušas pēc traģiskās avārijas.

"Es nosodu kustību "Brīvību Mihailam Jefremovam", jo viņi apgalvo, ka viņi it kā palīdzēja man sagatavot paziņojumu NTV žurnālistiem, kuri mani vajāja.

Es neesmu kontaktējusies ar šīs biedrības administrāciju, un vēl vairāk - es nesazinājos ar viņu neesošajiem juristiem. Plus viņi man teica, ka viņus vada tā pati persona, kas atbild par biedrību "Brīvību Sokolovam"," skaidroja Anna Marija.

"Ja viņi lūdz jūs kaut kur pārskaitīt naudu vai parakstīt petīciju, nekādā gadījumā nepiekrītiet," brīdināja Jefremova.

Nesaskaņas ar māti

Nesen plašsaziņas līdzekļos parādījās plaša intervija ar meitenes māti Kseniju Kačalinu, kurā sieviete atklāja, ka viņu kopīgā meita Anna Marija Jefremova būtu laimīga, ja viņas tēvu nosūtītu uz cietumu, bet māti - uz psihiatrisko slimnīcu.

Anna Marija uz mātes vārdiem reaģēja ar attēlu mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Viņa atzina, ka patiesi vēlas viņai palīdzēt, neskatoties uz traumām, ko viņa nodarījusi meitai bērnībā. Meitene paskaidroja, ka ekonomē naudu, sazinās ar tēvu un domā par rehabilitāciju. Bet pēc publiskotās mātes intervijas viņa bijusi vīlusies.

Uzmanību: rupjības!

Atgādinām, ka aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8. jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīm redzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Foto: https://www.instagram.com/amefremova/?hl=ru
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu