Drāma turpinās! Zināmas detaļas par slavenās krievu dziedātājas Poļinas Gagarinas iespējamo romānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Poļina Gagarina
Poļina Gagarina Foto: Reuters/ScanPix

Žurnālisti noskaidrojuši jaunas detaļas slavenās dziedātājas Poļinas Gagarinas un fotogrāfa Dmitrija Ishakova šķiršanās lietā, vēsta portāls ''Topnews''.

Kaut arī tikai nesen medijus pāršalca ziņas par Gagarinas un Ishakova šķiršanos, tomēr Gagarina jau manīta kopā ar mūzikas producentu ChinKong (Vladimiru Činajevu). Daudzi uzskata, ka Gagarina pametusi savu vīru Dmitriju tieši šī vīrieša dēļ. 

Situāciju pikantu padara fakts, ka Gagarinas jaunas mīļotais jau sen ir attiecībās ar sievieti, kurai ir arī divas atvases. Anonīmi avoti vēsta, ka vīrietis turpina dzīvot kopā ar savu sievu, taču tas neliedz viņam turpināt tikties ar dziedātāju. Tādējādi mediji spriež, ka ChinKong dzīvo dubultdzīvi.

Paralēli notiekošajam, Dmitrijs Ishakovs turpina sociālajos medijos paust šķiršanās sāpes. Nesen viņš publicēja skumju dzejoli ar nosaukumu ''Apļi uz ūdens''. Dzejolis vēsta par vientulību, un kluso mājokli, kura vienīgais iemītnieks šobrīd ir Dmitrijs.

Poļina Gagarina un Dmitrijs Ishakovs bija kopā piecus gadus. Attiecību laikā pārim piedzima kopīga meita, kura pēc šķiršanās turpinās dzīvot pie mammas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu