"Man 14 gadu vecumā lika rādīt "seksu"." Krievu daiļslidotāja stāsta par smagajām attiecībām ar pārinieku (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Bijusī Krievijas daiļslidotāja Betina Popova savā "Instagram" kontā dalījusies ar pārdomām par dzimuma nevienlīdzību daiļslidošanā un sarežģīto mijiedarbību ar slidošanas partneri.

Popova rakstīja, ka jau kopš 12 gadu vecuma viņai nācies pārciest ņirgāšanos no partnera puses, kurš bijis vecāks. Savukārt treneri puiša uzvedību skaidrojuši ar pārejas vecuma iestāšanos.

"Man 14 gadu vecumā lika rādīt "seksu" un "bailes", kā arī jūtas pret šo puisi. Pat neapzinoties, kas tas ir, izmantoju mēģināšanas un kļūdīšanās metodi, lai saprastu, ko īsti no manis vēlas panākt," rakstīja bijusī daiļslidotāja.

Tāpat Popova skaidroja, ka attiecības ar partneri, abiem sportistiem kļūstot vecākiem, palika tikai sarežģītākas. Lai saglabātu komforta sajūtu, daiļslidotājai nācies kļūt par pārinieka "draugu, kolēģi, kompanjonu, aukli, vadītāju un ārstu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina Popova (@bet1nka) on

"Savukārt no malas es dzirdu: "Partneri ir jāaizsargā, jo viņu jau tā ir tik maz un nākas par viņiem cīnīties." Jau 12 gadu vecumā man tika izkropļota izpratne par sievietes un vīrieša savstarpējām attiecībām, kā rezultātā es ilgu laiku šķībi skatījos uz attiecību veidošanu," raksta Popova.

Bijusī daiļslidotāja arī atcerējās atgadījumu, kad kādu sacensību finālā viņa un partneris nokrita. Tajā brīdī viss treneru kolektīvs esot steidzies pie viņas partnera, kurš sasitis gūžu. Savukārt, Popova bija tik stipri sasitusi vēderu, ka nespēja paelpot. Viņai acīs esot saskrējušas asaras, bet meitene to pārcietusi un nevienam par to neesot stāstījusi, jo, kā izteicās pati Popova: "Partneri ir jāžēlo, viņam to vajag vairāk".

No sākuma Popova slidoja pārī ar Juriju Vlasenko, bet no 2016. gada viņa uzsāka sadarbību ar Sergeju Mozgovu. 2020. gada februārī 23 gadus vecā daiļslidotāja paziņoja par karjeras noslēgšanu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu