102. dalmācietis? Internets jūsmo par mazo kucēnu Mū

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
sunītis Mū
sunītis Mū Foto: Instagram

Takšu šķirnes kucēna Mū (Moo - ang. val.) ķermeni lielākoties klāj balti plankumiņi. Viņa saimniece Viktorija stāsta, ka, pateicoties takša unikālajam izskatam, daudzi cilvēki bieži kļūdaini domā, ka sunītim mugurā uzvilkta pidžama, vēsta portāls ''Daily Mail''.

Mīlīgais kucēns, kurš piedzimis ar plankumainu ķermeni, ir nosaukts par Mū, pateicoties savam kažociņam, kas līdzinās govij. Septiņus mēnešus vecajam kucēnam dominē piebalda gēns, kā rezultātā viņa dabīgajā kažokā parādās nepigmentēti balti plankumi. Pigmenta neskarta palikusi tikai sunīša galva. 

Takša īpašniece Viktorija Hofmane stāsta, ka šāda suņa kažokādas krāsas kombinācija mulsinot cilvēkus. Daudzi suņa kažoku uztver kā mēteli vai pat pidžamu. 

''Viņš ir unikāls piebalds, jo ļoti izteikti redzami baltie plankumi uz melnā kažoka, kā arī galva ir izteikti melna un nedaudz dzeltenbrūna.

Izskatās, ka galva ir atdalīta no ķermeņa. Cilvēki ir ļoti pārsteigti uzzinot, ka viņam mugurā nekas nav uzvlikts,'' stāsta Viktorija. 

Interesantais takša un dalmācieša jauktenis Mū piesaista cilvēku uzmanību ne tikai ar izskatu, bet arī ar savu smieklīgo personību. Viktorija sacīja, ka Mū ir īpaša personība - viņš mēdz izrādīt attieksmi, taču ir arī ārkārtīgi mīļš un tas visnotaļ atbilst viņa izskatam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get that camera outta my face?, it’s my day off? #sideeyegamestrong

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

''Viņam patīk savas mantas turēt vienā vietā. Arbūzs un mandeles ir viņa iecienītākie kārumi un visērtāk Mū snauž uz muguras. Kad Mū ir blakus, man nekad nav garlaicīgi,'' sacīja suņa saimniece. 

Mū Viktorijas un viņas dzīvesbiedra ģimenē ienāca tieši koronavīrusa pandēmijas laikā. Tas ļāva nepārtraukti viņiem būt kopā ar kucēnu.

''Tā ir taisnība, ka prieks vēl joprojām var rasties arī grūtos laikos. Mū ir liela svētība šajā laikā,'' piebilda Viktorija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I do it for the gram? #igmodel #peachy #humpday

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flying into the weekend liiiikeee???

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? or ????

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu