''Iedzēra un noteikti kaut ko nesadalīja.'' Par sievietes noduršanu apcietināts septiņas reizes tiesāts vīrietis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gardenes ciemā izcēlies asiņains konflikts starp bijušo cietumnieku un kādu desmit gadus jaunāku sievieti. Policija dzīvoklī atrada sadurtu sievieti, kas vēl elpoja. Mediķi specializētajā transportlīdzeklī cīnījās par sievietes dzīvību, bet ievainojumi izrādījās nāvējoši, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Vienā no daudzdzīvokļu mājām Gardenes ciemā ilgstoši dzīvo kāds piecdesmit trīs gadus vecs vīrietis, kas vairākkārt paveicis sevišķi smagus noziegumus. Kopā tiesāts septiņas reizes, viņš kaimiņos uzticību neieviesa. Ikdienā gan viņš agresiju neesot izrādījis, tik vien kā par daudz lietojis alkoholu.

''Tāds miera mika, goda vārds. Nu, darbos viņš ilgi neturējās. Kur tad, ja nestrādā, par ko iedzers,'' saka Gardenes iedzīvotājs Andris.

Pirms dažām dienām kaimiņi ievēroja, ka viņu apraudzīt devusies kāda jaunāka sieviete no Lielbērzes. Dienas gaitā nekas aizdomīgs nenotika, taču ap septiņiem vakarā pie kāpņu telpas sākās rosība. Kaut kas bija nogājis greizi.

''Es tepat gatavoju ēst, redzēju, ka cilvēki baigi daudz sarodas, visi operatīvie sabrauca. Atnākusi viņa ciemos, iedzēruši un noteikti kaut ko nesadalīja,'' uzskata Andris.

Otrā stāva dzīvoklī bija izcēlies vardarbīgs strīds. Vīrietis ar vairākiem naža dūrieniem sievietei atriebās. Kad ieradās mediķi, jau bija par vēlu.

Policija aizturēja uzbrucēju, un viņš šobrīd atrodas apcietinājumā. Vīrieša izelpā tika konstatētas 2,77 promiles. Par noziegumu vainīgajam draud mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu