Maskavā jauns aktieris un horeogrāfs iet bojā, izkrītot no ēkas 11. stāva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maskavā traģiski iet bojā aktieris un horeogrāfs Maksims Parfjonovs. 40 gadus vecais mākslinieks nokritis no ēkas 11. stāva, vēstī laikrakts "Komsomoļskaja Pravda".

Otrdienas, 30. jūnija, rītā garāmgājēji pamanīja krītam vīrieša siluetu mājas logā Pugačevskas ielā 2. Tomēr viņiem neizdevās viņu izglābt.

Tikai sekundi pēc tam, kad vīrietis ticis ieraudzīts - viņš nokritis. Aculiecinieki izsaukuši neatliekamo medicīnisko palīdzību, ārsti ieradušies, lai konstatētu vīrieša nāvi.

Policijas pārstāvis atklājis, ka Parfjonovs izkritis pa sava dzīvokļa logu.

Parfjonova draugi domā, ka tas tiešām varēja būt nelaimes gadījums. Pēc viņu teiktā, vīrietis bija laimīgs vīrs un tēvs, viņam bija savs bizness. Un atšķirībā no kolēģiem, neskatoties uz pandēmiju, viņš pelnījis pietiekami.

Maksims bija labs draugs daudzām šovbiznesa zvaigznēm. Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis gan teātrī, gan kino, tāpat arī filmējies reklāmās.

Parfjonovs piedalījās arī krievu-amerikāņu kultūras apmaiņas projektā "Volta Disneja pasakas varoņi Krievijā", kur viņš spēlēja prinča lomu. Viņam tāpat tika pasniegta oficiāla pateicība no kultūras ministra "par ieguldījumu mākslā".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu